20000 TL Bütçe Kulaklık Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,624
Merhabalar, zamanında forumda konu açarak aldığım Sony WH-1000XM6 kulaklığım maalesef 2 gün önce kırıldı. Sony TR'den çekildiği için Sony Garantisi de yok satıcıya da ulaşamıyorum bu yüzden ürünü iade edeceğim. Kulaklıktan aşırı memnundum iade etmekte istemiyorum ama başka seçenek kalmadı. 3. taraf satıcılarla uğraşmak istemiyorum artık bu yüzden aynı modeli almayacağım sanırım. Bu bütçede benzer segment bir kulaklık önerir misiniz?

Kulaklıkta en önem verdiğim şey ANC ve Ses kalitesi ayrıca amazondan iadeyi Amazon bakiyesi olarak aldığım için Amazon üzerinden olması zorunlu modelin. Önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim

Dipnot: Apple Airpods Max olmasın lütfen nefffret ediyorum ondan

Hocam oyuncu kulaklığı aramıyorum maalesef evde ve dışarda müzik dinlemek vs için istiyorum

Merhabalar, zamanında forumda konu açarak aldığım Sony WH-1000XM6 kulaklığım maalesef 2 gün önce kırıldı. Sony TR'den çekildiği için Sony Garantisi de yok satıcıya da ulaşamıyorum bu yüzden ürünü iade edeceğim. Kulaklıktan aşırı memnundum iade etmekte istemiyorum ama başka seçenek kalmadı. 3. taraf satıcılarla uğraşmak istemiyorum artık bu yüzden aynı modeli almayacağım sanırım. Bu bütçede benzer segment bir kulaklık önerir misiniz?

Kulaklıkta en önem verdiğim şey ANC ve Ses kalitesi ayrıca amazondan iadeyi Amazon bakiyesi olarak aldığım için Amazon üzerinden olması zorunlu modelin. Önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim

biraz altı da olsa sennheiser olabilir sanki

biraz altı da olsa sennheiser olabilir sanki
hangi modeli hocam biraz segment düşebilirim ya da az biraz bütçeyi aşabilirim

şu bütçede en iyisi sony ama garanti muhabbeti çook can sıktı

Anker Liberty 5 Pro bi göz atın derim hocam kafa üstü istiyorsanız Nothing Headphone (1) önerebilirim çok güzel bir kulaklık bayağı detaylı bir EQ ayarına sahip

hangi modeli hocam biraz segment düşebilirim ya da az biraz bütçeyi aşabilirim

şu bütçede en iyisi sony ama garanti muhabbeti çook can sıktı
model olarak bilmiyorum malesef
model olarak bu işin f/p dengesindeki performansı en yüksek olan xm6ydı zaten, kötü olmuş

Anker Liberty 5 Pro bi göz atın derim hocam kafa üstü istiyorsanız Nothing Headphone (1) önerebilirim çok güzel bir kulaklık bayağı detaylı bir EQ ayarına sahip
hocam kulaküstü olmasını tercih ederim kulakiçi kullanmaya alışamıyorum hep düşecek diye hep stres maalesef

model olarak bilmiyorum malesef
model olarak bu işin f/p dengesindeki performansı en yüksek olan xm6ydı zaten, kötü olmuş
alsam yine kullanırım ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali eğer hiç güzel bir şey bulamazsam tekrar aynısını alacağım sanırım

hocam kulaküstü olmasını tercih ederim kulakiçi kullanmaya alışamıyorum hep düşecek diye hep stres maalesef

alsam yine kullanırım ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali eğer hiç güzel bir şey bulamazsam tekrar aynısını alacağım sanırım
momentum 5 güzel duruyor ama çok pahalıymış
momentum 4te çevresel ses, hi res falan yok..

momentum 5 güzel duruyor ama çok pahalıymış
momentum 4te çevresel ses, hi res falan yok..
Bowers & Wilkins bakıyorum onlarında fiyatları uçuk birde onlarda anc leşti en son cidden kulaklık yok piyasada

Amazon mu sadece alım yapabileceğiniz yer?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bowers & Wilkins bakıyorum onlarında fiyatları uçuk birde onlarda anc leşti en son cidden kulaklık yok piyasada

Bose QuietComfort Ultra bunu inceler misiniz?

Amazon olmasını tercih ederim ama çok çok iyi bir fırsat varsa başka bir yerdende almaya uğraşabilirim eski kulaklığımın parası amazon hesabıma yatacağı için ilk önceliğim amazon

Bose QuietComfort Ultra bunu inceler misiniz?

İnceliyorum şuan öneriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,719
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri