Geçen gün 899₺ iken paylaşılmıştı.
Müthiş bir alet keşke daha önce alsaydım dedim. Şimdide daha önceden almayıp 750 den alsaydım diyorum.Geçen gün 899₺ iken paylaşılmıştı.
Ben 900 tl iken almistim acmamistim iade ettim tekrar aldim şimdiMüthiş bir alet keşke daha önce alsaydım dedim. Şimdide daha önceden almayıp 750 den alsaydım diyorum.
Güzelmiş alınırGeçen gün 899₺ iken paylaşılmıştı.
Farkını istese de Hepsiburada aradaki farkı veriyor satıcı kendisi ise bu durumdaKoydu 900den almıştım
Sabaha kalırsa bakayımFarkını istese de Hepsiburada aradaki farkı veriyor satıcı kendisi ise bu durumda
Onu biliyorum, bir çıkış diğerini etkiliyor mu?Hocam bir port 45w diğeri 30w veriyor
Gan cihazlar normalde şarja geç başlatıyor buna takınca anında şarj etmeye başlıyor. Belki kesmiyordur diğer aleti şarja takınca. Bu olaya niye bu kadar takıldınız merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayınOnu biliyorum, bir çıkış diğerini etkiliyor mu?
Birinde telefon takılı diyelim, diğerine delefon takınca ilk taktığın telefonun şarjı kesintiye uğruyor mu?
Normalde bu tür şarj cihazları tek çıkıştan tam güç veriyor, ama bunda o yok, bir çıkış 45 diğeri 30w maksimum. Birbirinden bağımsız görünüyor. Mantıken iki çıkış birbirini etkilememesi lazım.
Deneme yapabilirseniz sevinirim.