Xiaomi Pad Mini Kullanan Var mı?

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,224
Merhabalar, MTK işlemci almak istemiyordum ancak moonlight'da (pc'yi tablete yansıttığınız bir uygulama) MTK işlemcilere gelen son patch'ler ile gecikme süresi SD işlemcilere yaklaşmış bayağı; bu sebeple tercih edilebilir halde gördüm.

Kullananlar var mıdır? Cihazı medya tüketimi ve moonlight streaming dışında kullanmayacağım. Bu sebeple özellikle ekran renk parlaklığı, batarya süresi ve diğer bilgiler hakkında sahiplerinden bilgiler almak istiyorum. Ciddi bir IPS glow ya da lightbleed'iniz var mı?

Son olarak, şayet sahip olan varsa yeni alınmış ve temiz bir pad mini'ye; tab s9'umuz ile takas düşünebilirim.

Xiaomi pad mini aldım ben cok hakim değilim ama en son Emülatör ile ninja strom 4 kurup oynamıştım .D

hocam konudan biraz bağımsız ios tabletler moonlight performansında nasıllar

hocam konudan biraz bağımsız ios tabletler moonlight performansında nasıllar
İyiler, kötü değiller. En büyük sorun; pro serisi hariç panelleri pek parlak değil ve HZ düşük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi pad mini aldım ben cok hakim değilim ama en son Emülatör ile ninja strom 4 kurup oynamıştım .D
Tam parlaklıkta full black youtube video açıp kapalı alana girince gördüğünüz light bleed ve ips glow'lar ne durumda hocam? Son olarak, S9 OLED ile takas düşünür müsünüz? 8.8 inçe geçmek istiyorum. https://forum.donanimarsivi.com/iki...710-garanti-devam-ediyor-sifir-ayarinda.5574/

İyiler, kötü değiller. En büyük sorun; pro serisi hariç panelleri pek parlak değil ve HZ düşük.
Telefonda da ekran küçük diye sarmaz. ipad a16 ile olduğu kadar oynarım artık. Bilgisayarın kendi wifi kartı hotspotunu açsam moonlight verimli çalışır mı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam parlaklıkta full black youtube video açıp kapalı alana girince gördüğünüz light bleed ve ips glow'lar ne durumda hocam? Son olarak, S9 OLED ile takas düşünür müsünüz? 8.8 inçe geçmek istiyorum. https://forum.donanimarsivi.com/iki...710-garanti-devam-ediyor-sifir-ayarinda.5574/
bi kontrol edeyim , kendime almadım ben kardeşime arada kurcalıyorum :D xiaomi kendi sitesinden kuponla falan 18.999a gelmişti kalem dahil

Telefonda da ekran küçük diye sarmaz. ipad a16 ile olduğu kadar oynarım artık. Bilgisayarın kendi wifi kartı hotspotunu açsam moonlight verimli çalışır mı
Network latency için --- host'a yani bilgisayar ethernet ile giriş ve aynı ağa da tablet ile olabildiğince yakın bir yerden WiFi bağlantı öneriliyor hocam. Ben bu şekilde S9'da 2-3MS network latency alıyorum.

test ettim IPS glow yok

Parlaklık ve renk doygunluğu nasıl sizce ve batarya performansı? Son olarak, S9 ile takas düşünür müydünüz?
Defult olarak renkler çok soluk gelmişti canlıya ayarladım şuan gayet iyi , işlemcisi MediaTek Dimensity 9400+ güçlü işlemci uygulamlar arası geçiş hızlı akıcı 165 hz hakkını veriyor , 12 gb ram 512 gb depolama alanı 8.8 inç olması cok tatlı bir tablet tek elle rahat tutabiliyorsun

Defult olarak renkler çok soluk gelmişti canlıya ayarladım şuan gayet iyi , işlemcisi MediaTek Dimensity 9400+ güçlü işlemci uygulamlar arası geçiş hızlı akıcı 165 hz hakkını veriyor , 12 gb ram 512 gb depolama alanı 8.8 inç olması cok tatlı bir tablet tek elle rahat tutabiliyorsun
Benim için tek S9'a göre artısı 8.8 inç olması. O da tamamen 8.8 inç üstü destekleyen teleskopik gamepad olmamasından. Sırf temu artık kapalı diye tablet değiştirmeye kadar gidiyorum.

Parlaklık ve renk doygunluğu nasıl sizce ve batarya performansı? Son olarak, S9 ile takas düşünür müydünüz?
7500 mah bataryası yeterli zaten hızlı doluyo 67w bataryası

Benim için tek S9'a göre artısı 8.8 inç olması. O da tamamen 8.8 inç üstü destekleyen teleskopik gamepad olmamasından. Sırf temu artık kapalı diye tablet değiştirmeye kadar gidiyorum.
Fiyatı ne kadar aklımı çeldiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,164
Üyeler
202,807
Son üye
nmmmmmm
Geri