🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

xl rahat 110-120 kilo birine olur
185 im 84 kilo, yorumlara vs. baktım genellikle çoğu kişi bir beden büyük almış ve bu konuda da var çekme vs. yaptığı yazılmış. İptal çekip L mi alsam kafam karıştı

Bugün her siparişe bedava şapka veriyorlar isteyen bir baksın ENJOY20 kodu ile %20 indirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ENJOY20 şuan %20 indirim var
Konu bitmek bilmiyor :)

185 im 84 kilo, yorumlara vs. baktım genellikle çoğu kişi bir beden büyük almış ve bu konuda da var çekme vs. yaptığı yazılmış. İptal çekip L mi alsam kafam karıştı
XL Al hocam

Bugün her siparişe bedava şapka veriyorlar isteyen bir baksın ENJOY20 kodu ile %20 indirim

ENJOY20 şuan %20 indirim var
kankam teşekkür ederim de hiç beden kalmamış bi çok şeyde

Paen nalonu benim için patladı. 3. Siparişimde tamamen baska bir ürün göndermişler adamlar. Yıkamalı gri rengi cikti diye sevinip siparis verdim gelene bak nakışı bile yok.
1000152120.webp

Ekler

• 1000152115.webp
    1000152115.webp
    69.9 KB · Hit: 126
  • 1000152120.webp
    1000152120.webp
    487.4 KB · Hit: 136
@Yukosss dicek bişeyin var mi marka temsilcisi gibi biseysin 😅

@Yukosss dicek bişeyin var mi marka temsilcisi gibi biseysin 😅
Hocam harbi aldığınla gelenin alakası yok :D Yani buna dicek bir şey yok ama aldığın ürünle bence başka bir ürünü karıştırmış olabilirler bi desteğe mesaj at istersen alakasız çünkü yanlışlık olmuştur. Ayıp etmişler selamımı söyle bi paket yapsınlar sana :D :D :D

Hocam harbi aldığınla gelenin alakası yok :D Yani buna dicek bir şey yok ama aldığın ürünle bence başka bir ürünü karıştırmış olabilirler bi desteğe mesaj at istersen alakasız çünkü yanlışlık olmuştur. Ayıp etmişler selamımı söyle bi paket yapsınlar sana :D :D :D
Selam söyleyip de halledilcek bir mahalle arasi esnafiysa okey ben maili attim bakim ne dicekler 🤔

Yazdim cevap bekliyorum mesai saatleri dışı oldu artık herhalde pazartesi falan dönerler. Durum güncellemesi yaparim. Bu arada eşofmanlarin kalitesi birbirini tutmuyor. Pacalardaki kiskaclar da o kadar kalitesiz ki islevini yerine getirmiyor.

Yazdim cevap bekliyorum mesai saatleri dışı oldu artık herhalde pazartesi falan dönerler. Durum güncellemesi yaparim. Bu arada eşofmanlarin kalitesi birbirini tutmuyor. Pacalardaki kiskaclar da o kadar kalitesiz ki islevini yerine getirmiyor.
Bana da farklı renk göndermişlerdi, hemen telafi ettiler. Sorun olmaz.

Bana da farklı renk göndermişlerdi, hemen telafi ettiler. Sorun olmaz.
Telefonla mi aradiniz acaba? Mail attim donus olmadi yarin mesai saati icerisinde aricam bakalim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,219
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri