Fenerbahçe 1- Beşiktaş 2

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
673
1000031123.webp

Hakem biraz daha bjk ye yardım etse maaş bile baglicaklardi bu ligden hicbirsey olmaz adam arkadan dokunmasiyla kendisini yere atmasi bir bunu tüm süper lig deki takimlar için söylüyorum hakemde buna inanarak faul veriyor oyun oynanmiyor o yüzden, İsmail kartalida bir an önce kovmalari lazim ismail kartalin oyunu bu takımda tutmaz koşan oyuncu yok çünkü

Son düzenleme:
O sene bu sene OUAHAAHHAHHA

Penaltı pozisyonu hariç hakemlik öyle maçın gidişatını etkileyecek bir pozisyon yoktu, ki bence o pozisyon tam çizgin üzerindeydi. Adam akıllı açılardan izleyemedim ama izlediğim kadarıyla ilk müdahele çizgi üzerindeydi.

Onun dışında maç çok rahat 4-5 olurdu, BJK'li futbolcular inanılmaz laubali oynadı son bölümü. Farklı bitecekken stresli bir maç izlettiler..

Hakem hatalarıyla dolu bir maçtan başka bir şey değildi beşiktaş iyi oynadı ancak maç aşırı kötüydü avrupada böyle oynamaya devam ederseler beklenen sonuçları vermezler.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Jenga oynarsin baya ilerlersin ama ufak bir yanlis dokunma ile kule devrilir iste hakem bunu engelledi besiktasin hatasini cezalandirmak yerine bir sans daha verdi. Oyun olarak korktugum olay gerceklesti ismail hoca oyunu okuyamadi bu yuzden de onlem alamadi. Tekrar diyorum ama besiktasin cezalandirilmasi gereken pozisyonlarda hakem bu cezalara engel verdi bu sayede hatalarin cezasini almadi besiktas.
Maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden taraftara çok üzüldüm. Kendisine huzur, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve güç diliyorum. Başları sağ olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,764
Üyeler
202,713
Son üye
wrma
Geri