Korkuttun aga sipariş verdik pişman olmayalım.o değil de amazonda satıcı yorumları kötü ya. şimdi farkettim. inşallah o bombeli monitörlerden göndermezler bize de. Bir de adamı 22 gün bekletmişler iade için.
valla biz de verdik ama bakalım. Amazona güvenip aldık.Korkuttun aga sipariş verdik pişman olmayalım.
başka yerlerden de bakın ben arkadaşıma aldırdığımda sorun yaşamamıştıo değil de amazonda satıcı yorumları kötü ya. şimdi farkettim. inşallah o bombeli monitörlerden göndermezler bize de. Bir de adamı 22 gün bekletmişler iade için.
Hoparlor disinda farki yok degil mi? C-3 modeli genel olarak videolarda 1350:1 kontrast vermis ancak pch videosunda 1100:1 gosteriyordistribütör bilgisi türkiyeye gelen model 3 ama hoparlörsüz hali. arkadaşıma aldırdım bunu o zaman merak edip firmaya sormuştum. bana böyle söylediler.
kral çok anlamıyorum saat başı bakıyorum stok gelmiyor pazar günü stok gelir mi sence ona göre başka monitör sipariş vericemPC Hocası ürün kartında sorun var stok bitmedi diyor. Yani tekrardan gelecek.
Link atarmısınÜrünün hepsiburadaki yorumlarına baktım. Baya sıkıntı yaşayan olmuş. İptal etsem mi kurt düştü içime.