🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

stok gelir mi

o değil de amazonda satıcı yorumları kötü ya. şimdi farkettim. inşallah o bombeli monitörlerden göndermezler bize de. Bir de adamı 22 gün bekletmişler iade için.

o değil de amazonda satıcı yorumları kötü ya. şimdi farkettim. inşallah o bombeli monitörlerden göndermezler bize de. Bir de adamı 22 gün bekletmişler iade için.
Korkuttun aga sipariş verdik pişman olmayalım.

başka yerlerden de bakın ben arkadaşıma aldırdığımda sorun yaşamamıştı

bu markanın abdullah beyin video çektiği (1080p) modeli baya bir iyiydi, yorumları hep olumluydu ama 2k modellerinden memnun kalan pek görmedim, hep eleştiri var. hatta forum da bir konusu vardı ghosting oranı çok fazlaydı. gerçi fiyatı baya uygun bu paraya bu kadar olur.

Son düzenleme:
distribütör bilgisi türkiyeye gelen model 3 ama hoparlörsüz hali. arkadaşıma aldırdım bunu o zaman merak edip firmaya sormuştum. bana böyle söylediler.
Hoparlor disinda farki yok degil mi? C-3 modeli genel olarak videolarda 1350:1 kontrast vermis ancak pch videosunda 1100:1 gosteriyor

ben team fortress 2 oynuyorum. bence cs'den falan daha hızlı bi oyun. monitörüm 1080p 320hz. iki tane f80 var ama oyuna girerken yerleri değiş falan can sıkar mı acaba

Ürünün hepsiburadaki yorumlarına baktım. Baya sıkıntı yaşayan olmuş. İptal etsem mi kurt düştü içime.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,289
Üyeler
203,121
Son üye
TheNightRuler
Geri