Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Güzel olmuş maşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında beyaz ise çok güzel olur
Şuanlık bi tek o değil , Asya duşa 4070 ti süperimi satıp beyaz alacağım belki 4000 serisi bişey alırım beyaz yada colorful alabilirim 5080 falan

Şuanlık bi tek o değil , Asya duşa 4070 ti süperimi satıp beyaz alacağım belki 4000 serisi bişey alırım beyaz yada colorful alabilirim 5080 falan
4070ti satıp 4000 serisi alma alacaksan bütçen var ise 5000 serisi bak ya da ekran kartları için beyaz kaplama var 3d yazıcıdan yapılan 1k bandına ona bakabilirsin

Fiyatı pahalı gibi.

Son düzenleme:
@UmutÇelik 380 modelini mi 380xl modelibi aldınız? Ve kasa nasıl , çok sesli mi , psu kalitesi nasıl ses yapıyor mu? Ben 380xl modelini aldım daha gelmedi ama size sorarsk içimi rahatlatmak istiyorum bazıları çok sesli diyor

@UmutÇelik 380 modelini mi 380xl modelibi aldınız? Ve kasa nasıl , çok sesli mi , psu kalitesi nasıl ses yapıyor mu? Ben 380xl modelini aldım daha gelmedi ama size sorarsk içimi rahatlatmak istiyorum bazıları çok sesli diyor
kardeşim başlıktada belirttiğim gibi xl modelini aldım 5 aydır fln kullanıyorum psu da herhangi bir tık ses yok sessiz çalışıyor kasanın kendi fanları sessiz çalışıyor amma ve lakin sonrada sıvı soğutucu fanı ve sonradan taktığım fanlar ses yapıyor farklı markalar olduğu için ben kasadan gayet memnunum ben aldığımda indirimli almıştım ve gayet uyguna gelmişti eksi yönü ne var der isen sadece psu nun kabloları sabit boşta olan kablolar duruyor o da sıkıntı değil 850w 80+gold sertifikalı yanlışım yok ise b tier bir psu olması lazımdı ve yeni nesil ekran kartlarını da detekliyor 10 üzeründen 9 puanlık bir kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri