Vestel TV Uydu Ayarlarını Yapamıyorum (Tkgs) Yok

Reaksiyon skoru
0
Dostlar selam frekans ayarı felan giriyorum sinyal iyi diyo Kanalları arıyor bayabir Kanal çıkıyor arama bittikten sonra kanallarda sinyal yok model: SATELLITE 40FA5050 ilk kurulum yapsam olurmu

Ekstra olarak televizyon şimdi tustan kapanmıyor asla

Ekstra olarak televizyon şimdi tustan kapanmıyor asla
Belki işine yarar
Bunlar bir işe yaramazsa TV önerisinde bulunabilirim

Dostum ben bizim tv'yi ilk önce sıfırladım tamamen ki sanırım ilk kurulum olarak geçiyordu adı tam hatırlamıyorum ondan sonra 12380 olan frekansı girdim çalıştı tabii tv modelleri farklı bizimkinde de tkgs yoktu bi ilk kurulum yapıp sıfırlamayı dene istersen ama kesin çözüm yoluyla bakma haberin olsun.

Dostum ben bizim tv'yi ilk önce sıfırladım tamamen ki sanırım ilk kurulum olarak geçiyordu adı tam hatırlamıyorum ondan sonra 12380 olan frekansı girdim çalıştı tabii tv modelleri farklı bizimkinde de tkgs yoktu bi ilk kurulum yapıp sıfırlamayı dene istersen ama kesin çözüm yoluyla bakma haberin olsun.
Hocam sendemi ilk başta sıfırlama dan önce yapamadın ondan sonra sifirlayinca yaptın yoksa. sen ilk çözüm olarak mi sifirlamayi denedin pek anlamiyorum tv işlerinden kanallar silinirse bulmaz diye korkuyorum

Hocam sendemi ilk başta sıfırlama dan önce yapamadın ondan sonra sifirlayinca yaptın yoksa. sen ilk çözüm olarak mi sifirlamayi denedin pek anlamiyorum tv işlerinden kanallar silinirse bulmaz diye korkuyorum
usta bende anlamıyorum şu videodan izlemiştim öncesinde yapamadım sinyal yok diyordu gene bizdeki arayüz vs bu videodakiyle aynı o yüzden bunları denedim yapabildim ama marka aynı yöntemlerde aynıdır diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri