Yardım Amazon.Com.Tr Telefonuma Dooğrulama Kodu (Otp) Gelmiyor.

Telefon otomatik olarak engellemiş veya spam/gereksiz olarak kaydetmiş olabilir.

Telefon otomatik olarak engellemiş veya spam/gereksiz olarak kaydetmiş olabilir.
yok hocam amazon'un bi telefon numarası olmadığı için engellenemiyor. iphone'da spam vs de değil hiçbir şekilde mesaj gelmiyor

Ne kadar zekice bir düşünce böyle. Markette pos cihazına kartını tutarlen arkandaki eleman kart numaranı görse Amazon'a girip istediği her şeyi yapabilecek ve bunu normal karşılıyorsun. Neredeyse tüm alışveriş platformları doğrulama isterken Amazon'un çat diye onaylaması ve bunu engellemeyle ilgili bir ayarın olmaması saçma.
Böğürtme birader ne alaka 3d doğrulama olmayan tonla site var? 16 hane artı cvv artı expire date ezberleyebiliyorsa girsin alsın zaten hakkıdır. Ne saçma saçma fikirler böyle. Sanki 3d sadece amazonda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse tüm alışveriş platformları
Neredeyse tüm alışveriş platformları; hb n11 trendyol

Böğürtme birader ne alaka 3d doğrulama olmayan tonla site var? 16 hane artı cvv artı expire date ezberleyebiliyorsa girsin alsın zaten hakkıdır. Ne saçma saçma fikirler böyle. Sanki 3d sadece amazonda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse tüm alışveriş platformları; hb n11 trendyol
boş konuşmuş

tamamdır jeff bezos 👍🏼
Kankacım ne yazık ki hiçbir şey bilmiyorsun. Sadece 3d istemeyen site amazon mu? On binlerce dolar çekildi twitch üzerinden sesini çıkarttın mı? Kredi kartı numaranı korumak senin elinde. Bir de market kasası sırasında kart numarasını görürlerse demişsin öttürme.

Ben aradım uzmana yönlendirdiler telefonda halletik bir daha ara bence. kayıtlı kartını yanına al ordan bilgi soruyo doğrulamak için

Ben aradım uzmana yönlendirdiler telefonda halletik bir daha ara bence. kayıtlı kartını yanına al ordan bilgi soruyo doğrulamak için
kral bende öyle demediler. ne demem gerekiyor. çözüm sağlar mısın

1788714359634.webp
yok. hiçbir şekilde olmuyor. tekrar arama gerçekleştirdim hesap uzmanına aktarmıyor size ben yardımcı olucam diyor. hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya bi sorun bulunmuyor. operatörünüzle kaynaklı deniyor. ve kendi numaramı girdiğimde yine bu şekilde hata alıyorum. farklı bir numara girdiğimde kabul ediyor.

Alıntıyı görüntüle yok. hiçbir şekilde olmuyor. tekrar arama gerçekleştirdim hesap uzmanına aktarmıyor size ben yardımcı olucam diyor. hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya bi sorun bulunmuyor. operatörünüzle kaynaklı deniyor. ve kendi numaramı girdiğimde yine bu şekilde hata alıyorum. farklı bir numara girdiğimde kabul ediyor.
Ben de şifre ile giremiyordum smse yönlendiriyordu. O da gelmiyordu yardım seçeneklerine basınca müşteri hizmetleri ile görüşün yazıyordu. Bende windows hello vardı onda pin varsa şak diye giriyor onun sayesinde chate girip konuşabildim. Hesabınızda bilmem ne kilidi var, m.h arayın uzmanlarimiz yardımcı olsun dedi. Arayınca derdimi anlattım, m.h chatteki denilenleri söyledim adam baskasina yönlendirdi, yaptık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Ben de şifre ile giremiyordum smse yönlendiriyordu. O da gelmiyordu yardım seçeneklerine basınca müşteri hizmetleri ile görüşün yazıyordu. Bende windows hello vardı onda pin varsa şak diye giriyor onun sayesinde chate girip konuşabildim. Hesabınızda bilmem ne kilidi var, m.h arayın uzmanlarimiz yardımcı olsun dedi. Arayınca derdimi anlattım, m.h chatteki denilenleri söyledim adam baskasina yönlendirdi, yaptık.
iyi hallolmuş seninki beni aktarmıyor hiçbir şekilde

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,710
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62