vaybe millet nereden çalışıyor keşke benimde ailem önemseseydi bazı şeyleri . programın iyi gayet güzel . rehbet mat yerine mert hocayı tercih ederdim.Herkese merhaba 11.sınıfa geçtim ve 2028de yksye gireceğim çalışmaya başladım ve şuan rehber matın 0dan matematik kampına başladım ve okul açılınca programım bu şekilde sizce nasıl hedefim DERECE
Şuan maarif modele uygun kamp sadece rm hocanın var başka hocalar çekince onlara geçeceğimvaybe millet nereden çalışıyor keşke benimde ailem önemseseydi bazı şeyleri . programın iyi gayet güzel . rehbet mat yerine mert hocayı tercih ederdim.
harbi mert hoca video yayınlamamış sadece deneme sebebini biliyo musunŞuan maarif modele uygun kamp sadece rm hocanın var başka hocalar çekince onlara geçeceğim
harbi mert hoca video yayınlamamış sadece deneme sebebini biliyo musb
Müfradat değişti hocam maarif diye bir model geldi ondan daha çekilmiyor diye biliyorumharbi mert hoca video yayınlamamış sadece deneme sebebini biliyo musun
Hocam bu konular belli mi 11. Sınıf için ders konularıMüfradat değişti hocam maarif diye bir model geldi ondan daha çekilmiyor diye biliyorum
Valla zamanında biri bana şöyle program verseydi şimdi profesör olmuştum terbiyesizimvaybe millet nereden çalışıyor keşke benimde ailem önemseseydi bazı şeyleri . programın iyi gayet güzel . rehbet mat yerine mert hocayı tercih ederdim.
İnternette var diye biliyorum hocamHocam bu konular belli mi 11. Sınıf için ders konuları
sınava 9 ay kalmış kamplar yok garip .Müfradat değişti hocam maarif diye bir model geldi ondan daha çekilmiyor diye biliyorum