yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 917
Titanseat beast aldıktan sonra gördüm aynı fiyata düşmüşler iptal etsem mi bilemdim koltuk arayan arkadaslar degerlendirebilir
tam bir buçuk senedir kullanıyorum aşırı memnunum bir buçuk sene önce 7899a aldım
Titanseat beast aldıktan sonra gördüm aynı fiyata düşmüşler iptal etsem mi bilemdim koltuk arayan arkadaslar degerlendirebilir
Hawk mitam bir buçuk senedir kullanıyorum aşırı memnunum bir buçuk sene önce 7899a aldım
15 li 8900 civarına satıldı diye biliyorumRahat bi koltuk değil. Sırt kısmı dümdüz ve bel yastığı dışında belinizi destekleyecek bi şey yok o da yetersiz. Kafa yastığınında konumu ayarlanmıyor. Ayriyeten taban tablasının yatırma ayarının bozulması kronik. Amortisörde 1-2 seneye bozuluyo ama piyasadki muadiller uyuyor genelde. Geçen hafta bu fiyata xdrive 15li satıldı o çok daha mantıklıydı
Markayı ilk kez duruyorum fakat kaliteliyse marka takintiligi yapmamak lazım konu üstünde hakim olan arkadaşlar umarım ilgilenirbu nasıl fiyatına göre
Alıntıyı görüntüle
Uzun yıllardır üretim yapan bir firma önceden yayıncılar vs çok kullanırdıMarkayı ilk kez duruyorum fakat kaliteliyse marka takintiligi yapmamak lazım konu üstünde hakim olan arkadaşlar umarım ilgilenir
Reklamı çok olan ürünleri sevmiyorum nedense ben bana ürünü değil de reklam yüzünü sattirmaya çalışıyorlar gibi geliyorUzun yıllardır üretim yapan bir firma önceden yayıncılar vs çok kullanırdı
Valla diğer pazar yerlerinde 9-11k burada niye böyle ucuz anlam veremedim umarım iptal yemezReklamı çok olan ürünleri sevmiyorum nedense ben bana ürünü değil de reklam yüzünü sattirmaya çalışıyorlar gibi geliyor
Hangi platformdan aldınValla diğer pazar yerlerinde 9-11k burada niye böyle ucuz anlam veremedim umarım iptal yemez
ptt avmHangi platformdan aldın
PTT AVM pek güveli bir yer değil arkasında durmuyorlarptt avm