I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
Çok fazla oyun oynamıyorum genel olarak youtube ve internette dolaşmak için telefon önerir misiniz? ayrıca en az 4-5 yıl gibi uzun bir süre kullanacağım
REDMI Note 17 Pro MaxÇok fazla oyun oynamıyorum genel olarak youtube ve internette dolaşmak için telefon önerir misiniz? ayrıca en az 4-5 yıl gibi uzun bir süre kullanacağım
REDMI Note 17 Pro Max
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pili yapılan bir testte 21 saat yetiyor tam senlik
Saçmalama s26 fe'ye bu telefon bin basarhocam bu telefon için 40k üstü deniyor. bir redmi telefona bu paralar haramdır.
bence 2-3 hafta bekleyin S26 fe bir fiyatı çıksın o zaman karar verirsiniz.
Saçmalama s26 fe'ye bu telefon bin basar
Gündelik işler için yeterlipuhahaha snapdragon 6 gen 5 cihazı mı diyorsunuz. Qualcommun giriş seviyesi işlemcisi.
40 bine çıkmaz saçmalamayı lütfen bırakın40 binede redmi alınmaz direk ya ucuz redmi alacaksın yada almayacaksın
gündelik işler için 45000tl ödenmez.20bin tl ye de müthiş cihazlar var gündelik iş için.Gündelik işler için yeterli
1)O cihaz 45 bin TL'ye çıkmazgündelik işler için 45000tl ödenmez.20bin tl ye de müthiş cihazlar var gündelik iş için.
yurtdışı fiyatlarına bakılırsa fiyatı 45-50bin tl arasına çıkacak.1)O cihaz 45 bin TL'ye çıkmaz
2)Rezervasyon yapınca 4.5K kupon+1000 mi puan veriyor
Yurtdışı fiyatını göster bakalımyurtdışı fiyatlarına bakılırsa fiyatı 45-50bin tl arasına çıkacak.
ucuz xiaomi devri bitti.
Realme GT6 16GB 512GB (Realme Türkiye Garantili) Yeşil Fiyatı https://share.google/zmpwx9uJSOnes74m2Çok fazla oyun oynamıyorum genel olarak youtube ve internette dolaşmak için telefon önerir misiniz? ayrıca en az 4-5 yıl gibi uzun bir süre kullanacağım
Yurtdışı fiyatını göster bakalım