idrissalih
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar 5070 almayı düşünüyordum ama son zamlardan sonra belim büküldü ikinci el 4070ti mi 5070mi almak daha mantıklı şuanda
ti super 16 gb modeli değilse 5070 almak daha mantıklı, hem mfg hem de dlss 5 avantajı var.Merhaba arkadaşlar 5070 almayı düşünüyordum ama son zamlardan sonra belim büküldü ikinci el 4070ti mi 5070mi almak daha mantıklı şuanda
Alınmaz4070 TI AREO alınır mı? 28kya?
İlan bulursanız atarmisiniz amd almayi düşünmüyorum amaAlınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 var o fiuata yada 30kya gel sana 9070xt verek
İlan bulursanız atarmisiniz amd almayi düşünmüyorum ama
Hocam açıkçası hiç amd kullanmadım problem olur olmaz bilmiyorum ama arkama yaşlanmak istiyorum birazda alim kullanım gibisinden psumda 650wMesaj otomatik olarak birleştirildi:
30 son demiş satımadan yetişin bence
Psunu 850w yükseltcen ama değer 5070 ti gücünde kart sorun yaşamazsın knkHocam açıkçası hiç amd kullanmadım problem olur olmaz bilmiyorum ama arkama yaşlanmak istiyorum birazda alim kullanım gibisinden psumda 650w
Ryzen 5 7600Bütçe çıkar 2. elde olsa 5070 al başka kart düşünme. İşlemcin nedir?
Fena değil ama sınırda kalır. İlerde ihtiyaç duyarsanız yükseltirsiniz. 5070 önermemim sebebi fp4 hesaplaması ve tensör çekirdekleri. Önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi iş yapacak. DLSS 4.5/5 gibi teknolojileri rahat kullanman açısından güncel bir nvidia karta yönelmen yarın yaşacağın pişmanlığın önüne geçer. DLSS 5 derken milletin 20 yıllık oyuna modlamasından bahsetmiyorum. DLSS 5'i bir geliştirici elinden çıktığını henüz görmedik. O zaman işler karışacak.Ryzen 5 7600