❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

Gördüm bunu da, konusunu açmak istemedim. Vatan babanın akşam indirimlerinde 1 hafta öncesine kadar asrock modelleri 36'ya gidiyordu. Şimdi elim gitmiyor. Bekliyoruz Vatan'ı yine bir şeyler yapsın diye.

Gördüm bunu da, konusunu açmak istemedim. Vatan babanın akşam indirimlerinde 1 hafta öncesine kadar asrock modelleri 36'ya gidiyordu. Şimdi elim gitmiyor. Bekliyoruz Vatan'ı yine bir şeyler yapsın diye.
hocam bende alacağım ama asrock bana sıcak gelmiyor ya bilmiyorum nitro+ bekliyorum 40a onu verseler alırımda oda 60 binden gidiyor suan vatanda indirim görmedim asroktan baska
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay önce ice modelini 37 ye aldım
nerden aldım hocam takip edelimde biz de düşürelim 1 haftadır bakıyorum görmedim

elbet 35 bandından fırsat gelir,
gaming modelinde pad akması sorunu vardı cözdüler mi bilmiyorum redditde cok dönmüstü konusu

elbet 35 bandından fırsat gelir,
gaming modelinde pad akması sorunu vardı cözdüler mi bilmiyorum redditde cok dönmüstü konusu
1 aydır takip ediyorum hiç fırsat yakalayamadım yanlış mi takip ediyorum acaba forumada düşmedi hiç bu aralar

hocam bende alacağım ama asrock bana sıcak gelmiyor ya bilmiyorum nitro+ bekliyorum 40a onu verseler alırımda oda 60 binden gidiyor suan vatanda indirim görmedim asroktan baska
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerden aldım hocam takip edelimde biz de düşürelim 1 haftadır bakıyorum görmedim
Amazon da ice 37k siyahı 40k idi hocam

Keşke 1 hafta -10 dursa da alabilsem ya vallahi. İkinci el sıfırdan pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,234
Üyeler
202,832
Son üye
Mami26
Geri