❌İndirim Bitti! Bitfenix Mh100 750w 80+ Bronze Psu 4frgb Fan Atx Temperli Oyuncu Kasası 4.399 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,849
Son 1 yılın en düşük fiyatında olan BitFenix MH100 750W 80+ Bronze 4FRGBkasa tam bir fiyat/performans ürünü. Kasa tam 400 mm ekran kartı ve 175 mm kule tipi işlemci soğutucu desteğiyle epey geniş bir iç hacim sunuyor. İçindeki ünitenin tam modelinden %100 emin olamasam da büyük ihtimalle Tier C- sınıfında yer alan BitFenix BPAB 750W güç kaynağı olduğunu düşünüyorum ve bu PSU orta seviye sistemleri sorunsuz besleyecektir. Bütçesi kısıtlı olup geniş hacimli kasa arayanlar bu fırsatı değerlendirebilir.
Tier list:

Son düzenleme:
Son 1 yılın en düşük fiyatında olan BitFenix MH100 750W 80+ Bronze ARGB kasa tam bir fiyat/performans ürünü. Kasa tam 400 mm ekran kartı ve 175 mm kule tipi işlemci soğutucu desteğiyle epey geniş bir iç hacim sunuyor. İçindeki ünitenin tam modelinden %100 emin olamasam da büyük ihtimalle Tier C- sınıfında yer alan BitFenix BPAB 750W güç kaynağı olduğunu düşünüyorum ve bu PSU orta seviye sistemleri sorunsuz besleyecektir. Bütçesi kısıtlı olup geniş hacimli kasa arayanlar bu fırsatı değerlendirebilir.
Tier list:
fazeounun psu kasa 3k idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopyada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750w oda

Son 1 yılın en düşük fiyatında olan BitFenix MH100 750W 80+ Bronze ARGB kasa tam bir fiyat/performans ürünü. Kasa tam 400 mm ekran kartı ve 175 mm kule tipi işlemci soğutucu desteğiyle epey geniş bir iç hacim sunuyor. İçindeki ünitenin tam modelinden %100 emin olamasam da büyük ihtimalle Tier C- sınıfında yer alan BitFenix BPAB 750W güç kaynağı olduğunu düşünüyorum ve bu PSU orta seviye sistemleri sorunsuz besleyecektir. Bütçesi kısıtlı olup geniş hacimli kasa arayanlar bu fırsatı değerlendirebilir.
Tier list:
argb olduğuna emin miyiz yoksa farklı versiyonları mı var?
bende beyaz 750w modeli var fanlar frgb çok kötü değiştiremiyom

argb olduğuna emin miyiz yoksa farklı versiyonları mı var?
bende beyaz 750w modeli var fanlar frgb çok kötü değiştiremiyom
Argb gibi duruyor hocam Gaming.gen de Argb yazmış:
FRGB maalesef:
Bu çok daha mantıklı:
Fanları hoş ve daha yakışıklı bir kasa. İçinde yine aynı PSU'nun ATX 3.1 olan hali var. BTF anakart destekliyor bu arada.
Maalesef ARGB değilmiş ya

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tier list:
Bence iyi fiyat alınır.

FRGB maalesef:
Bu çok daha mantıklı:
Fanları hoş ve daha yakışıklı bir kasa. İçinde yine aynı PSU'nun ATX 3.1 olan hali var. BTF anakart destekliyor bu arada.

Argb gibi duruyor hocam Gaming.gen de Argb yazmış:

Maalesef ARGB değilmiş ya
Aklım olsa alacağım zaman özelleştirme yapardım. Mis gibi sıvı soğutma aldım. Ekran kartı ile aynı ışıkta senkronize çalışıyor ama FRGB 4 fan görüntüyü fena bozuyor.

Fanların rengi yeşil beyaz değil mi?
sabit böyle
1788880617973.webp

Görsele koydukları renkle gelmiyor demek ki. Dümdüz RGB bune ya?

• Beğen
FRGB maalesef:
Bu çok daha mantıklı:
Satıcıya soru sordum şöyle bir cevap verdi:
Ben:Kasanın fanlarında ARGB özelliği var mı ?
Satıcı: merhaba,
evet mevcuttur
Ben anlamadım bu işi gerçekten.

• Beğen
Geri