Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,883
2 haftadır bu ürüne bakıyorum en ucuz buna düştü. Altta 1000TL'lik kupon var. 9 taksitte var.
Anlamadım hocam.rtx 5050 o fiyata fazla.
F/P ürün diyorsun yani?rtx 5050 o fiyata fazla.
piyasaya en son ne zaman baktın ben onu merak ediyorumrtx 5050 o fiyata fazla.
Piyasaya bakmakla 50 bin verip enayi gibi minecraft oynamanın ne alakası var? Bu fiyatlara 5060 alır geçersin minecraft oynamak için 50 bin vermeye gerek yok.piyasaya en son ne zaman baktın ben onu merak ediyorum
Ek olarak Hx serileri muadillerine nazaran daha ucuz oluyor boyle bişey de gözüme takildi2 haftadır bu ürüne bakıyorum en ucuz buna düştü. Altta 1000TL'lik kupon var. 9 taksitte var.
Hocam 50k ya 5060 yok diye biliyorum. Varsa bile watti kısılmış oluyor onlarinPiyasaya bakmakla 50 bin verip enayi gibi minecraft oynamanın ne alakası var? Bu fiyatlara 5060 alır geçersin minecraft oynamak için 50 bin vermeye gerek yok.
HX daha iyi diyordu gemini. Essential değil bu.Ek olarak Hx serileri muadillerine nazaran daha ucuz oluyor boyle bişey de gözüme takildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 50k ya 5060 yok diye biliyorum. Varsa bile watti kısılmış oluyor onlarin
Pardon yanan irx9 mus. Düzeltme için teşekkürlerHX daha iyi diyordu gemini. Essential değil bu.
IRX 9 serisinde oluyor heralde.Şu 14. Nesıl Hx serisi loq lari almayın anakart yanıyor sonra
At bakalım bu fiyata 5060 bizde alalım bunu iade edip.Piyasaya bakmakla 50 bin verip enayi gibi minecraft oynamanın ne alakası var? Bu fiyatlara 5060 alır geçersin minecraft oynamak için 50 bin vermeye gerek yok.
Kasım geliyor zaten aciliyet yoksa beklenir illa indirimler olacak.IRX 9 serisinde oluyor heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
At bakalım bu fiyata 5060 bizde alalım bunu iade edip.
2 ay geriden geliyorsunuz hocam sanırım bu fiyata 5060 bulursanız 2 tane alıcamPiyasaya bakmakla 50 bin verip enayi gibi minecraft oynamanın ne alakası var? Bu fiyatlara 5060 alır geçersin minecraft oynamak için 50 bin vermeye gerek yok.