🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

uzun biriyim sizce hangisini tercih etsem daha iyi
15'li 1.90'a kadar kurtarır da sonrası boyun desteği biraz alçakta kalabilir. Ben 1.86 biri olarak biraz yukarı çekerek denk getiriyorum. Rahatlık falan olarak başka markaları denemedim ama verdiğim paraya da üzmedi hiç.

Nasıl yapılacak kart fark ediyor mu taksit yapıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon pay direkt e ticaret kampanyasi var. Herhangi bir kartla alisveris yapiyormuş gibi dusunun hocam. Ben aldim anında 400 geldi.
Baktımda mantığı yok taksitli alışveriş yapamıyorsun tek seferde vermek zorundasın

6 taksit 6900tl ye titanseat beast aldım. 15li için ekstra 1300tl daha vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Geçen gün 1 günümü oyuncu-ofis koltuğu bakmaya ayırdım, bulabildiğim tüm markalara baktım. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim kalite-rahatlık olarak xdrive markası başka yerde diğer markalar başka yerde. Bütçeniz varsa 15li plustan başlayarak tüm modelleri alabilirsiniz.

Ha sen ne aldın diyeceksen dümdüz ofis koltuğu aldım eve döndüm 😅

Ekler

• 1788898828978.webp
    1788898828978.webp
    64.3 KB · Hit: 62
çok güzelmiş fiyatı bence uygun değil ama çok beğendim 15li plusdan daha iyi seçenek yok sanırım bu fiyat civarında
Valla öyle duruyor da 8700'de bi koltuğa çok gibi hissettiriyor tekrar indirim yakalamakta zor gibi koltukta lazım ne yapcam bilmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,295
Üyeler
203,124
Son üye
yavuzse54
Geri