🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

500 farka değer de 8700 değer mi bilemiyorum :D

Videoda kadın sandalyeleri deniyor Anka modelin yanında 15'li Plus cücük gibi kalmış bu kadar para veriyorsun en küçük modeli veriyolar inanılmaz bi söğüşleme dönüyor bu oyuncu koltuğu endüstrisinde

Videoda kadın sandalyeleri deniyor Anka modelin yanında 15'li Plus cücük gibi kalmış bu kadar para veriyorsun en küçük modeli veriyolar inanılmaz bi söğüşleme dönüyor bu oyuncu koltuğu endüstrisinde
İnternette sıkıntı mı var ne youtube ne telegram açılmıyor

İlk oyuncu koltuğumuzu aldık bakalım teşekkürler kod için hocam

Ekler

• 1788900117197-webp.webp
    1788900117197-webp.webp
    38.3 KB · Hit: 76
hocam bu koltuğu neden aldınız bu çok kötü alan herkes iade ediyor apar topar naptınız arkaya bile yatamıyor bu
Ciddi misiniz fiyat aşıru ucuz geldi diye yapıştırmıştım iptali yapıştırayım o zaman :D

Ciddi misiniz fiyat aşıru ucuz geldi diye yapıştırmıştım iptali yapıştırayım o zaman :D
hocam bi incelemesine videosuna falan baksaydınız keşke ya 6 ay taksit yapmissiniz 6 ay taksit taksit yatmasın şimdi geri iadesi

hocam bi incelemesine videosuna falan baksaydınız keşke ya 6 ay taksit yapmissiniz 6 ay taksit taksit yatmasın şimdi geri iadesi
AAH AH world kart umarım tekte yatırıyordur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir öneriniz var mı hocam böyle 7 7.5'a falan

pişman olacaksın titanseat ile bunun arasında dağlar kadar fark var titanseatin süngeri kağıt gibi
Kağıt gibiden kastınız tam olarak ne hocam. Bir de bir koltuğa verebileceğim maks miktarı verdim. Üstü psikolojik olarak benim için ters 🤣

AAH AH world kart umarım tekte yatırıyordur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir öneriniz var mı hocam böyle 7 7.5'a falan
Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp

xDrive markası 20 bin liralık ürününde de aynı süngeri kullanıyor 15'li Plus gibi 8-9 bin civarında olan ürününde de aynı süngeri kullanıyor. Üstteki görsel Hawk E1'in oturma yeri, alttaki görsek xDrive 15'li Plus'ın oturma yeri. Aradaki farka bakar mısınız? Bu bütçede 15'li Plus hariç koltuk alınmaz

Kağıt gibiden kastınız tam olarak ne hocam. Bir de bir koltuğa verebileceğim maks miktarı verdim. Üstü psikolojik olarak benim için ters 🤣
Süngeri

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

xDrive markası 20 bin liralık ürününde de aynı süngeri kullanıyor 15'li Plus gibi 8-9 bin civarında olan ürününde de aynı süngeri kullanıyor. Üstteki görsel Hawk E1'in oturma yeri, alttaki görsek xDrive 15'li Plus'ın oturma yeri. Aradaki farka bakar mısınız? Bu bütçede 15'li Plus hariç koltuk alınmaz

Süngeri
iptal edip bunu alıyorum o zaman direk sağ olun hocam iyi ki atmışım valla

Geri