🔥İndirim Zam Öncesi iPhone 17 Pro-Pro Max Fiyatları Son Stoklar

Bunda güney koreyle aramızda olan gümrük anlaşmasının payı büyük. Fiyata laf edenler vergiye bakmıyor hiç
1000089358.webp

Kötü adam Apple değil. 😀

Hahahah şaka gibi 4000 tl altına telefon kaldı sanki. Vergi dilimine baksana. Ben bunda art niyet ararım. Arabada da aynısını yapıyorlar. Vergi dilimini dövize bağlamak varken 10 yıl öncesinin tl kurunda tutuyorlar. Bu konuda fiyatlars laf edenlerden bir tanesi bile buna ses çıkarmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

millet telefona niye bu kadar para veriyo anlamış değilim
Bu kadar pahalı değil çünkü normalde. Senin ülkenin alım gücü düşük/yerlerde sürünüyor

Hahahah şaka gibi 4000 tl altına telefon kaldı sanki. Vergi dilimine baksana. Ben bunda art niyet ararım. Arabada da aynısını yapıyorlar. Vergi dilimini dövize bağlamak varken 10 yıl öncesinin tl kurunda tutuyorlar. Bu konuda fiyatlars laf edenlerden bir tanesi bile buna ses çıkarmıyor

Bu kadar pahalı değil çünkü normalde. Senin ülkenin alım gücü düşük/yerlerde sürünüyor
KDV'de ÖTV fiyatın üzerine bindikten sonra hesaplanıyor ☺️

Rezillik. Başka bir şey değil.

alım gücünden bağımsız söyledim bunu

millet telefona niye bu kadar para veriyo anlamış değilim
nothing phone 3 almıştım, çok güzel cihazdı ama parasına içim acıdığı için gidip bana daha uygun başka bir telefon aldım :kekw: fiyat algım şaştı, şimdi japonya'ya uçsam 35'e gidiş dönüş Ekim'de, 110 bine telefonu alıp japonya'yı görüp dönüyorum cepte 90 bin daha kalıyor. ya kafam bozarsa SEA turu yapıyorum yine elimde para kalıyor ben anlamadım nasıl bir vergi bu.

Wlndşsks kardeşim pahalı olmasının sebebi alım gücünün yetmemesi işte anlamak bu kadar zor olmamalı
sen benim dediğimi anlamıyon ki ben telefon neden bu kadar pahalı demedim . niye bu kadar pahalı bir telefonu bu kadar çok muhtaç duyuyolar dedim. bunu anlamak zor olmamalı .

Zam yapılınca alınmaz çok pahalı oluyor, üstüne bir zam daha yapılınca koşun zam gelecek kaçırmayın oluyor :) Rahmetli Einstein boşuna dememiş; 2 şey sınırsızdır, 1-evren 2-insanoğlunun gerizekalılığı, sonra eklemiş, ilkinden o kadar da emin değilim :)

Zam yapılınca alınmaz çok pahalı oluyor, üstüne bir zam daha yapılınca koşun zam gelecek kaçırmayın oluyor :) Rahmetli Einstein boşuna dememiş; 2 şey sınırsızdır, 1-evren 2-insanoğlunun gerizekalılığı, sonra eklemiş, ilkinden o kadar da emin değilim :)
einsteinin öyle bir sözü yok bilginiz olsun.

Almayın aldırmayın, başka türlü bu ötv denen canavarla mücadele edemezsiniz.

Bir araba bana bir araba akpye, bir telefon bana bir telefon akpye, dünyanın neresinde görülmüş böyle sömürmek.

Herkes dursa, alacakları kdvden de olsalar, bak nasıl değişiyor sistem.

Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir diye bir söz var ya, hah işte o yüzden bu haldeyiz.

Alayımız piramit işçisi olmuşuz bir avuç insanı zengin ediyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri