Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Konu postlarında Son Konular'da konu sahibi fotosu varken Son Mesajlar'da son mesaj atanın fotosu oluyor. Biraz kafa karışıklığı olabilir bence.

Bir de Son Gezilenler ile Son Mesajlar hemen hemen aynı tab gibi duruyor. İkisini aynı anda görmek pek mantıklı gelmedi. Kapatma opsiyonu güzel olmuş ama, istediğim tab i görebiliyorum istediğim yerde. Bunları hesap bazlı kaydediyorsa ayarlarımı güzel ama browser sıfırlayınca gidiyorsa yandık :kekw: düzelt babam düzelt olur

Popüler Konular Tab'i gitti mi hocam bu arada? Bulamadım onu. Amazon Depo konusuna bakacaktım.
Aslına bakılırsa eskisindeki mantık hatalıydı bundaki doğru. Fark ettiysen yeni mesajlara girdiğinde en son mesajı atanın profil fotoğrafı çıkıyor. Ama yeni konulara girdiğinde ise konu sahibinin profil fotoğrafı çıkıyor.

Mobilde birşeyler oluyor

Ekler

• IMG_20260911_013458.webp
    IMG_20260911_013458.webp
    25 KB · Hit: 26
daha fazla gostere basınca 5 konu geliyor
15 konu falan gelse çok daha iyi olur bence

Aslına bakılırsa eskisindeki mantık hatalıydı bundaki doğru. Fark ettiysen yeni mesajlara girdiğinde en son mesajı atanın profil fotoğrafı çıkıyor. Ama yeni konulara girdiğinde ise konu sahibinin profil fotoğrafı çıkıyor.
Aynen ama alıştık ya şımardık hocam gözüm öyle görmek istiyor hep :kekw: bir de bence eski sistemdeki mesaj attığımız konuda böyle bizim fotomuzun küçük belirmesi güzeldi bence o mümkünse geri gelmeli.

daha fazla gostere basınca 5 konu geliyor
15 konu falan gelse çok daha iyi olur bence

bende böyle gözüküyor, 3 kategori var

Alıntıyı görüntüle
Eklemen lazım. Sağ alttan ekle.

haaaa böyleli seçip ekliyoz

Ula ben de görmek istediklerimi seçiyorum sandım oturup tek tek hepsini tikledim meğersem üstteki sekmeye ekliyormuş. Sonra çaresizce geri sildim. 5 dakikam gitti :D

Ula ben de görmek istediklerimi seçiyorum sandım oturup tek tek hepsini tikledim meğersem üstteki sekmeye ekliyormuş. Sonra çaresizce geri sildim. 5 dakikam gitti :D
basılı tutup sıralamasını ayarlayabiliyorsunuz alın size bilgi :kekw: Ana sayfayı kendimiz ayarlamamız çok güzel olmuş, yalnız benim yaşlı gözler hit ve cevap verilerini görmeye çalışırken çok sulanacak:kekw:

Geri