Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

mecbur kalmadıkca amd kartlara bulasmayın. sene 2026 reddit watmann hataları başlıklarıyla dolu hala. dlss 5 konusuna girmiyorum bile, çalışmayana para yok.
not: ucuza kaçarım diye amd kart alıp dlss 5 olayından sonra içten içe kendine dert edinenler gülücük atacak izleyin.

Son düzenleme:
mecbur kalmadıkca amd kartlara bulasmayın. sene 2026 ama reddit watmann hataları başıklarıyla dolu. dlss 5 konusuna girmiyorum bile, çalışmayana para yok.
Baydi artik su yorumlar. Wattman mi kaldi

İş için (Render falan) kullanacaksan Nvidia.
Oyun için AMD.

İkisini de çok kullanmayacaksan karar tamamen senin.

RTX 5070 XT

İkisinde de aynı teknolojiler olsaydı kıyaslama yapılabilirdi AMD alıcaksan teknoloji driver Path tracing den feragat ediceksin AMDde fiyatının uygun olmasının sebebi bunlar bir de gddr6 olayı hele bir de dlss5 olayından sonra amdye çok bakasim gelmiyor 9 aydır 5070 ti kullanıyorum path tracing oynadıktan sonra 9070 XT aklimdan geçirmem maalesef gercekler bunlar artık devir teknoloji konuşturma devri saf kas gücü denilen şey geride kaldı ha tabi bütçen kısıtlıdır AMD alırsın 5070 almazdım 12gb VRAM oluşu bile yeter ama 5070 ti ve sonrası için Nvidiadan başkasına bakmam path tracing ile oynayanlar varsa dediğimi anlayacaktir AMD mfg dlss dengi teknolojiler getirmediği sürece bence AMD alınmaz CPU yapmak amdnin işi gpu değil

Geri