Urahara Kisuke
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
incehesap oldu kalınhesap, gaming gecesi oldu gerdek gecesi
hiç bir fikrim yok hocam 19 10 el ölçüsü ne demek bilmiyorum yapay zeka sanırım cevaplar bu sorunu ya da bilen biriHocam 19-10 el ölçülerine uyar mı acaba bir fikriniz var mı? En düşükte 2 bini gördüğü için bence indirimi epey iyi. Değer mi mouselardan anlamıyorum pek fiyatı diğerlerine göre nasıldır falan
AKSMSMSMSÖDÖSÖXMSMDMSincehesap oldu kalınhesap, gaming gecesi oldu gerdek gecesi
alınır mı ortalama kasa fiyatına lian li kasa + 650w gold psu
bu da olabilir 750w seçeneği olarak ne dersiniz?![]()
SEGOTEP Endura Pro+ Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa (6xARGB Fan) - incehesap.com
SEGOTEP Endura Pro+ Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa (6xARGB Fan) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
iyi olabilir şuan 650w psu yu 3k ya satıyorlar bindirimlealınır mı ortalama kasa fiyatına lian li kasa + 650w gold psu
bu da olabilir 750w seçeneği olarak ne dersiniz?![]()
SEGOTEP Endura Pro+ Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa (6xARGB Fan) - incehesap.com
SEGOTEP Endura Pro+ Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa (6xARGB Fan) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bence de Amazon’da 9 taksit biraz daha fazla ama 9 taksit iyi bir şeytaksitsiz satın alım için çok para hocam bilemedim.
rica ederim ne demek
4 bin liraya kasa + psu iyi sadece kasa biraz büyük matx bir kasa içinbiriniz görüşünü belirtebilir mi gördüğüm kadarıyla kasa ortalama diğer sayfalarda 6-7k
650w psu ya dikkat etbunun fiyatı iyi değil mi ? Alınır mı ?
80+ gold diyor. iyi değil mi ?650w psu ya dikkat et