Yardım Samsung Vs Ktc Monitor.

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,344
Bütçe
7000
Samsung: ips fhd 240hz 27" pivot 400nit 1ms
Ktc ips 2k 210hz 27" pivot 400nit 1ms

Son düzenleme:
1080p alacaksan h25t7-3 alabilirsin, 2k istersen başka modeller de var
Ktc markasını ilk defa duyuyorum forumda bayağı popüler ve fiyatlarıda bayağı uygun. Sistemim kaldıramayacağı için 1080 istiyorum. Ktc nasıldır hocam? Arkası sağlam mı yarın bir muhatap bulabilir miyiz?

Ktc markasını ilk defa duyuyorum forumda bayağı popüler ve fiyatlarıda bayağı uygun. Sistemim kaldıramayacağı için 1080 istiyorum. Ktc nasıldır hocam? Arkası sağlam mı yarın bir muhatap bulabilir miyiz?
hepsiburada satıyor, amazondan sonra en iyisi bence ama hepsinde risk var.
diğerlerinden hem fiyat olarak daha iyi hem özellik olarak daha iyi.

hepsiburada satıyor, amazondan sonra en iyisi bence ama hepsinde risk var.
diğerlerinden hem fiyat olarak daha iyi hem özellik olarak daha iyi.
Hepsiburada satıyor olabilir ama monitörün bir arızası vs olduğunda servis bulunabilirligi ne durumda acaba. Bende önceden asus vardi ekran gitti serviste sıfır ekranla değiştirdiler 1 günde. O yüzden 1. Samsung bana göre. Aocde biraz bilinir
Bilgisayarım valorant ve lolde 200-300fps civarı alıyor. O yüzden Görüntü kalitesine ve marka adına daha çok onem veriyorum.

Hepsiburada satıyor olabilir ama monitörün bir arızası vs olduğunda servis bulunabilirligi ne durumda acaba. Bende önceden asus vardi ekran gitti serviste sıfır ekranla değiştirdiler 1 günde. O yüzden 1. Samsung bana göre. Aocde biraz bilinir

Bilgisayarım valorant ve lolde 200-300fps civarı alıyor. O yüzden Görüntü kalitesine ve marka adına daha çok onem veriyorum.
Aoc nin giriş seviye monitörlerinin kalitesi iyi olmuyor kendimdede 260hz liği var kaliteli değil o kadar

Aoc nin giriş seviye monitörlerinin kalitesi iyi olmuyor kendimdede 260hz liği var kaliteli değil o kadar
Samsung ile ktc arasındayım.
Samsung 240hz 1080p
Ktc 210hz 2k

Sormanız bile hata hocam. Kullandığınız çoğu monitörün ana arka plan üreticisi bu marka. Eskiden sadece panel/ekran üretimiyle uğraşıyorlardı. Şimdi sahneye çıkma kararı aldılar. Bu yüzden isimleri yavaş yavaş duyuluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung ile ktc arasındayım.
Samsung 240hz 1080p
Ktc 210hz 2k
Marka ile seçim yapılmaz hocam, modele bakmamız lazım. Bu veriler hiçbir şey ifade etmiyor. Buradan yola çıkarak alacağınız monitörü seçemezsiniz. Delta E değerleri vesaire var, renk gamutu var, kontrast var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,995
Üyeler
204,036
Son üye
sharapnell97
Geri