2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Kartı aldın ve bakımı bilgisayarcıya mi yaptırdın? Bakım yanlış yapılmış olabilir mi? Keşke düzgün bir macun alıp bakımı sen yapsaydın. Termal pad yanlış boyutta olduysa sorun bu yüzden olabilir.
Bilgisayarcı ne kadar aldı ve düzelmeyince gidip sormadım mi neden böyle oldu diye?
Bilgisayarci 300 aldi duzelmeyince sordum o zaman muhtemelen mining yapilmistir zamaninda kartta dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırı zaten yok da diğer arkadaşa istinaden söylemiştim bunu.
Ha anladim pardon

Bilgisayarci 300 aldi duzelmeyince sordum o zaman muhtemelen mining yapilmistir zamaninda kartta dedi

Ha anladim pardon
minig yapılınca sıcaklık düzelmiyormu :/ o bilgisayarcının alnından öperim
kral yarım iş yapmıştır yapan adam ya da kartın chipseti zarar gördü

Kapaniyor oynarken evet

O nasil oldu ya😭

Bakicaz iste 6600xt de sifir yok piyasada cok fazla
Bence kartı miningli olduğunu ve önceden dolandırıldığını da belirterek elden satmayı dene. Makul bir fiyat olsun çok ta düşürme fiyatı, açıkçası 5000 serisi ekran kartı olarak daha baştan Allah'a Emanet bir iş yapmışsın.

anladim, yarin baska bir yere birakicam o zaman

Anladim, tesekkurler
Bence kartı öyle her yere bırakma işini güzel yapan firmalar var istanbulda ensa bilgisayar facede yusuf oylum galan var iş bilen birilerine yollaki sürekli sürekli masraf ile uğraşma

minig yapılınca sıcaklık düzelmiyormu :/ o bilgisayarcının alnından öperim
kral yarım iş yapmıştır yapan adam ya da kartın chipseti zarar gördü
Zarar gorduyse geri dönus yok mu

Bence kartı miningli olduğunu ve önceden dolandırıldığını da belirterek elden satmayı dene. Makul bir fiyat olsun çok ta düşürme fiyatı, açıkçası 5000 serisi ekran kartı olarak daha baştan Allah'a Emanet bir iş yapmışsın.
Cok sanmiyorum satilacagini ama koyucam ilana

Bence kartı öyle her yere bırakma işini güzel yapan firmalar var istanbulda ensa bilgisayar facede yusuf oylum galan var iş bilen birilerine yollaki sürekli sürekli masraf ile uğraşma
Fiyatlar cok yuksek oyle yerlerin de ya

Zarar gorduyse geri dönus yok mu

Cok sanmiyorum satilacagini ama koyucam ilana
ytde gördüğüm bir kanal var ama ne kadar ücret çıkar bilemedim

Geçmiş olsun. Pg iade süresini kaçırmak tatsız olmuş
Hocalarım param güvende bu kadar güvenilir mi acaba ? Ben bi kere dolaptan sistem alıp patlamistim bana verilen furmark değeri ile aldığımda elime geçen furmark değeri bir değildi 3 fanli 3060ti 80 derece görüyordu şaka gibi ve adam da iadeyi kabul etmedi, ardından dolap ekibi tarafından incelendi onlar da reddettiler neyse ki kartın garantisi vardı yolladım fan falan değiştirdiler düzeldi...Daha da bulaşmayın düşünmüyorum valla bu platformlara.

Hocalarım param güvende bu kadar güvenilir mi acaba ? Ben bi kere dolaptan sistem alıp patlamistim bana verilen furmark değeri ile aldığımda elime geçen furmark değeri bir değildi 3 fanli 3060ti 80 derece görüyordu şaka gibi ve adam da iadeyi kabul etmedi, ardından dolap ekibi tarafından incelendi onlar da reddettiler neyse ki kartın garantisi vardı yolladım fan falan değiştirdiler düzeldi...Daha da bulaşmayın düşünmüyorum valla bu platformlara.
Pg satıcıya hiç hak tanımıyor. Alıcı tuvaletini yapıp iade etse bile kabul olur

Geri