Dark Guardian Pro Siyah Akvaryum Kasa 3.249tl

AMYG

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Bu fiyata alınacak en iyi kasadır. Bu kalemde bu kalitede Lian li V100R var ama fiyatı yükseldi onun.
içinde tuştan kontrollü argb kontrolcüsü var. 3 reverse ve 1 düz bıçak fanla geliyor. Boyutları büyük bi kasa.
NOT LF 3 Pro gibi büyük soğutucuların desteğine dikkat edin lf3 pro sığmıyor.
ayrıca pcie genişleme slotları dikey montaya direk izin veriyor. Riser kablo almak yetiyor ayrıca holder ihtiyacı yok.
kupon ve taksitlerinizi kontrol edin.

Msi mag pano 100r pz muadili bence pişman etmez şu an msi da vatanda 6272 tl ama fanları çok iyi değil .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata alınacak en iyi kasadır. Bu kalemde bu kalitede Lian li V100R var ama fiyatı yükseldi onun.
içinde tuştan kontrollü argb kontrolcüsü var. 3 reverse ve 1 düz bıçak fanla geliyor. Boyutları büyük bi kasa.
NOT LF 3 Pro gibi büyük soğutucuların desteğine dikkat edin lf3 pro sığmıyor.
ayrıca pcie genişleme slotları dikey montaya direk izin veriyor. Riser kablo almak yetiyor ayrıca holder ihtiyacı yok.
kupon ve taksitlerinizi kontrol edin.

Lf3 konusunda emin değilim ama daha önce videosunu filanda izlemiştim baya geniş kasa sığmaması garip geldi

Düz modelinden bahsetmiş galiba hocam sizin attığınız mini

Bu küçük abi hem anakart desteği olarak hem de hacim olarak dark daha büyük

Msi mag pano 100r pz muadili bence pişman etmez şu an msi da vatanda 6272 tl ama fanları çok iyi değil .

Lf3 konusunda emin değilim ama daha önce videosunu filanda izlemiştim baya geniş kasa sığmaması garip geldi

Düz modelinden bahsetmiş galiba hocam sizin attığınız mini
Ben eminim sığmıyor.

Geri