🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED 18.999,00 Bu Fıyata OLED

hocam idefixden aoc olanı aldım 1000tl worldcard kampanyasıyla 18.700 gibi bir şeye 4 taksitle aldım sizin dediğiniz monitöre ekmek banarım o ayrı ama zaten bütçemi çok zorlayarak alıyorum bu oled monitörü HDR'ı biraz kısık olsun sağlık olsun üzerine 5.300tl veremem çünkü ekipman yenileyeceğim o bütçeyi orada kullanırım ama teşekkürler tavsiye için

Sizce bu paraya mini LED mi oled mi? Mini LED daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama emin değilim. Oled daha güzel gözükür gibi geliyor ama sorunlu olur mu?

hocam idefixden aoc olanı aldım 1000tl worldcard kampanyasıyla 18.700 gibi bir şeye 4 taksitle aldım sizin dediğiniz monitöre ekmek banarım o ayrı ama zaten bütçemi çok zorlayarak alıyorum bu oled monitörü HDR'ı biraz kısık olsun sağlık olsun üzerine 5.300tl veremem çünkü ekipman yenileyeceğim o bütçeyi orada kullanırım ama teşekkürler tavsiye için
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, fiyat avantajı daha da artmış, güzel olmuş. Ben belki fazladan 4 bin verebilirseniz diye düşündüm taksitla falan. Gayet iyi fiyata gelmiş ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı ve kalitesi iyi duruyor satıcı iyi midir acaba sorun çıkartır mı
Destek konusunda sorun çıkarır mı bilmiyorum hocam ama güvenilirlik konusunda problem yok.

Sizce bu paraya mini LED mi oled mi? Mini LED daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama emin değilim. Oled daha güzel gözükür gibi geliyor ama sorunlu olur mu?
local dimming açıkken sdrda kullanınca blooming var demeyeceksen yani sdr kullanırken kapatacaksan miniled al, bunlar çok giriş seviye

local dimming açıkken sdrda kullanınca blooming var demeyeceksen yani sdr kullanırken kapatacaksan miniled al, bunlar çok giriş seviye
Giriş seviye olduğunu biliyorum ama ona rağmen pahalı geliyor. Ucuz İps monitör kullanıyorum şu an. Çeşitli editler görünce gaza geliyorum ama monitöre bu kadar verdikten sonra gerçekten değer mi bilemiyorum.

Fps shooter bambambam monitörü

Giriş seviye OLEDler için beklentinizi düzgün ayarlayın yoksa üzebilir.

ben oled monitöre yeni geçtim imkanınız varsa gelin, oyun oynadığınızı anlarsınız.
imkanınız yoksa bile ekran kartından kısın işlemciden kısın yine gelin :D zaten ekran kartınızla böyle güzel görüntü alamadıktan sonra üst seviye bir karta ne gerek var. ayrıca ips panellerin o yalan ms değerlerine inanmayın.
ama arkadaşın dediği gibi az daha koyar bunu alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,031
Üyeler
203,043
Son üye
KROMOZZ
Geri