Gta 6 Türkçe İçin Hazırlanan Ortak Topluluk Videosu Yayınlandı

MeReKGs67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Mustafa Kadir'in ve topluluğun bir süredir bahsettiği ortak video nihayet paylaşıldı. Gönderilen videoları tek bir kurguda birleştirip Rockstar'ı etiketleyerek paylaştılar. Ayrıca daha önce IGN haberinin yapılmasına vesile olan @andersonburak bu video ile beraber bir haber daha yaptırmaya çalışacağını söyledi. Ayrıca birkaç gün önce Game Spot'a da videodan bağımsız bir haber ricasında bulunmuş.

Açıkçası niyet güzel, insanların organize olup bir araya gelmesi ve ses çıkarmaya çalışması takdir edilesi bir durum. Ancak videoyu izlerken yer yer "cringe" olmaktan kendimi alamadım. Özellikle bazı arkadaşların telaffuzları ve İngilizcesi gerçekten felaket, kurguda belki biraz daha seçici davranılabilirmiş gibi hissettirdi.

Siz videoyu nasıl buldunuz? Bu haliyle yabancı basında veya Rockstar tarafında olumlu bir etki yaratır mı, yoksa daha profesyonel bir şey mi çıkmalıydı? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Etki yaratmaz bence. Desteklenen diller hep aynı oldu ve değişeceğini sanmıyorum. Türkçe dil gelse veya gelmese bile alan alacak zaten. Neden böyle bir zahmete girsin?
GTA Türkiye'de bilinen ve popüler bir oyun. GTA az sattığı için mi gelmiyor sence?

Mustafa Kadir'in ve topluluğun bir süredir bahsettiği ortak video nihayet paylaşıldı. Gönderilen videoları tek bir kurguda birleştirip Rockstar'ı etiketleyerek paylaştılar. Ayrıca daha önce IGN haberinin yapılmasına vesile olan @andersonburak bu video ile beraber bir haber daha yaptırmaya çalışacağını söyledi. Ayrıca birkaç gün önce Game Spot'a da videodan bağımsız bir haber ricasında bulunmuş.

Açıkçası niyet güzel, insanların organize olup bir araya gelmesi ve ses çıkarmaya çalışması takdir edilesi bir durum. Ancak videoyu izlerken yer yer "cringe" olmaktan kendimi alamadım. Özellikle bazı arkadaşların telaffuzları ve İngilizcesi gerçekten felaket, kurguda belki biraz daha seçici davranılabilirmiş gibi hissettirdi.

Siz videoyu nasıl buldunuz? Bu haliyle yabancı basında veya Rockstar tarafında olumlu bir etki yaratır mı, yoksa daha profesyonel bir şey mi çıkmalıydı? Yorumlarınızı merak ediyorum.
İAÇSŞWÇWŞZWŞWŞZÇSŞWÇSŞWŞWŞ SİR PLS SİR PLS eziklikten baska bise değil kaç milyon türk oyuncu var bile bile koymuyorlar bunlarda yalvarsın sirlerine

Mustafa denen kişi için benim gördüğüm Türkçe aslında pek umurunda değil
O küçük bi topluluktan geldi ve tanınamak istiyor kendince bir yol bulmuş anladığımn kadarıyla
Kendiside %100 biliyor GTA6 çıktığı günün entersi günü hatta 20 saat en geç Türkçe altyazı çıakcak 1 haftasınada dublaj yapılacak bunu 💯 biliyor

Bu insnaların amacı oyun değil. Ya daha 2003te iken Gta Türkçe mod hazırlandı Ankara İstanbul Erzurum Kurtlar vdisi modları
Bizim insanımız onu mu yapamaycak? Rakstra mı kaldık?
GTA ve Resident Evil topluluklarının bu oyunlar için yapamayacakları yok👍

Ayrıca Türkçe umurlarında ise ÖNCE TÜRKİYE/TÜRKÇE YAZMAYI ÖĞRENSİNLER !
i'm from turkey i am turkish yazanların samimi olduklarını düşünmüyorum
Ne zaman We are Türkiye We want Türkçe language yazarlar, o zaman samimi olurlar👍

Son düzenleme:
O küçük bi topluluktan geldi ve tanınamak istiyor kenice bir yol bulmuş anladığımn kadarıyla
Kendiside %100 biliyor GTA6 çıktığı günün entersi günü hatta 20 saat en geç Türkçe altyazı çıakcak 1 haftasınada dublaj yapılacak bunu 💯 biliyor

Bu insnaların amacı oyun değil. Ya 2003te iken Gta Türkçe mod hazırlandı Ankara İstanbul Erzurum Kurtlar vdisi modları

İ'm from turkey i!am turkish yazanların samimi olduklarını düşünmüyorum
Ne zaman We are Türkiye We want Türkçe language yazarlar, o zaman samimi olurlar👍
konsolda yama yok

O küçük bi topluluktan geldi ve tanınamak istiyor kenice bir yol bulmuş anladığımn kadarıyla

Bu insnaların amacı oyun değil. Ya 2003te iken Gta Türkçe mod hazırlandı Ankara İstanbul Erzurum Kurtlar vdisi modları

İ'm from turkey i!am turkish yazanların samimi olduklarını düşünmüyorum
Yav hocam fitgirl'den Cod indirdim TR yamayı kurdum uygulama türkçe açılmadı

Kendiliğinden TR altyazı olsa türkçe oynayabilecektim

Gta'da da aynı şekilde baştan türkçe altyazılı gelsin bizi böyle uğraştırmasın

bunlara asla destek verilmez iyi ekmek yedi hiç sevmedigim tiplerde video koymuş tam ekmeginin adamı

İAÇSŞWÇWŞZWŞWŞZÇSŞWÇSŞWŞWŞ SİR PLS SİR PLS eziklikten baska bise değil kaç milyon türk oyuncu var bile bile koymuyorlar bunlarda yalvarsın sirlerine

Türkçe olursa bu adamlar sayesinde türkçe oynamış olacaksın yaptığın ayıp bari saygınız olsun insanların emeğine. İnsanlar bunun için çaba harcıyor sen ise bir ezik olarak olduğun yerde kalmaya devam edeceksin. Videodaki çoğu kişinin ingilizce bilgisi az çok var çoğu zaten rahat rahat oynayabilirken senin gibi kara cahiller rahat oynasın diye uğraşıyor

Türkçe olursa bu adamlar sayesinde türkçe oynamış olacaksın yaptığın ayıp bari saygınız olsun insanların emeğine. İnsanlar bunun için çaba harcıyor sen ise bir ezik olarak olduğun yerde kalmaya devam edeceksin. Videodaki çoğu kişinin ingilizce bilgisi az çok var çoğu zaten rahat rahat oynayabilirken senin gibi kara cahiller rahat oynasın diye uğraşıyor
şu üsluba bak .d gta ya türkçe gelmezse olduğum yerde kalacakmışım ahahahah sanki önemli bişe cokta umrumdaydı . gta da türkçe olsa türkçe olarak oynayacak dünyada nereden baksan 50m kullanıcı vardır ama ona rağmen bu türk düşmanı firma türkçe altyazı bile koymaya tenezzül etmiyor . bir oyuna türkçe gelmesi için köpek yavrusu gibi yalvaracak değilim üstelik bu oyun 70 80 dolar civarıyken .

Yav hocam fitgirl'den Cod indirdim TR yamayı kurdum uygulama türkçe açılmadı

Kendiliğinden TR altyazı olsa türkçe oynayabilecektim

Gta'da da aynı şekilde baştan türkçe altyazılı gelsin bizi böyle uğraştırmasın
1.si mümkünde steam vb platformlardan al ben paylaşımlı alıyorum çoğu zaman
2.si fitgirl denen trans birinden lgbtci birinden bir şey indirme arkasına sahip çıkmayana sen sahip çıkma
3.sü dodi vb resmi rune gibi illa indirecem riski alıyorum dersen güvenilir topluluklara bak tavsiye etmesemde

Ayrıca Türkçe yama hepsi içindir bende indirirken sadece steam ve epic için yazıyor hatta başlatıcıda zorluyor ama kandırmanın çok kolay yolları var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunlara asla destek verilmez iyi ekmek yedi hiç sevmedigim tiplerde video koymuş tam ekmeginin adamı

rezilliğe bak anafartaları feth etsin bari
2-3 yıl önce ilk gördüm abonesi bile yoktu doğru düzgün enis gibi insanın yüzüne yüzüne bağrıyor
dişini gösteren bi profil remsi vardı insan irite olur böylesinin davranışlarından

şu üsluba bak .d gta ya türkçe gelmezse olduğum yerde kalacakmışım ahahahah sanki önemli bişe cokta umrumdaydı . gta da türkçe olsa türkçe olarak oynayacak dünyada nereden baksan 50m kullanıcı vardır ama ona rağmen bu türk düşmanı firma türkçe altyazı bile koymaya tenezzül etmiyor . bir oyuna türkçe gelmesi için köpek yavrusu gibi yalvaracak değilim üstelik bu oyun 70 80 dolar civarıyken .
kendi üslubundan haberin yok saatlerce efor harcayan insanlara böcek muamelesi çekiyorsun oturduğun yerden. Bir şeyin olması için önce talep gerekiyor. Millet ilk kez toplanmış ve ilk defa kamuoyu oluşturmuş buna rağmen gelmezse bu sefer boykot ederler gayet basit

Geri