Bilgisayar Arıyorum Yardımcı Olur Musunuz 200 Bin TL Bütce

Zam hep olacak. İndirim beklenmez. Ara ara aradığın parçalarda indirim olabilir ama zaten akakçe gibi yerlerde geçmişe dönük fiyat dalgalanmasına bakabildiğin için şişirilmiş ya da zamlı fiyat mı normal mi anlayabiliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eklendiğini biliyorum da fiyat ne kadar oluyor.

2 TB SSD ile şu parçaları veriyorsa, alabilirsiniz. Sorun yok.
197 bin lira oluyor ryzen 9 9900x3D ile

Gpu nun palit olmasını istemiyorum

197 bin lira oluyor ryzen 9 9900x3D ile
Ssd 2tb ve psu gold mu ?

Renk takıntın yoksa diğerleri o fiyatları hak etmiyor bilginiz olsun. Palit çok kaliteli bir marka.

Havaya para saçmış olursun. Tabii ki senin tercihin karışamam beğeniler de önemli.

Ssd 2tb ve psu gold mu ?

Renk takıntın yoksa diğerleri o fiyatları hak etmiyor bilginiz olsun. Palit çok kaliteli bir marka.

Havaya para saçmış olursun. Tabii ki senin tercihin karışamam beğeniler de önemli.
Ssd 1 TB ve Gold attığım sistem (saat 7 gibi yanıt yazacağım molam bitti)

Kolay gelsin. Tamamdır.

Teşekkür ederim,palitle Asus arasında soğutma açısından bir fark var mı?
Hiç bir fark yok. Palit de olur. Gainward da olur. 5000 serisinde büyük bir fark yok. Hatta şu anda piyasada kalmadı. Olsa Colorful en iyisi.

Hiç bir fark yok. Palit de olur. Gainward da olur. 5000 serisinde büyük bir fark yok. Hatta şu anda piyasada kalmadı. Olsa Colorful en iyisi.
İnsanların Asus MSI Gigabyte seçmelerindeki sebep marka takıntısı olmaları mı?

Selamlar,peşin fiyatına taksitle bilgisayar arıyorum da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Asus prime Rtx 5080
Ryzen 9 9900x3D
32 GB ram
Asus B650M-Plus II
Kingston KC3000
Asus-Corsair kasa PSU 850 W Gold Thermalright frozen warframe 360 mm sıvı soğutucu
Buna benzer peşin fiyatına bir şeyler varsa yardımcı olur musunuz?(harcayabileceğim maksimum fiyat 200000)
B650 yanar la cidden yanar bu sefer

İnsanların Asus MSI Gigabyte seçmelerindeki sebep marka takıntısı olmaları mı?
Marka takıntısı olması da olabilir. Ancak 5000 serisinden önceki kartlarda Asus gibi firmalar OC yapıyordu soğutma bloğu fan tasarımında stok kartın üzerine değişiklikler yapıyordu. Bellek krizi de yoktu. Fiyatlar bir tık daha pahalıydı. 5000 serisinde bütün kartlar iyi artık. Palit diye küçümseme çok İyç firmadır.

anladım şimdi tam olarak ne yapmamı tavsiye edersin evdeyim rahat bir kafa ile düşünebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,368
Üyeler
203,136
Son üye
GkySt1
Geri