Çözüldü✓ Bu İki Laptop Kronigi Varmidir. Nasildir?

hocam masaüstü al
daha once yazdimi hatırlıyorum hocam. sistemi var. 5060 ti sistemi var zaten. suan sadece laptop istiyorki ders calissin. nadirde olsa belki cs baska yok. eger bunlar uygun degilse ekran kartsiz laptop onerisi isticem. mediom marka laptop is yaparmi sizce.

ilerde ekleme yapar. sadece ram ivin 3050 almasin bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende farkindayim ram fusuk fakat 3050 almakta bu paraya degmez bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukardaki iki laptoptan kronigi olmayan model hangisi ise onu onerecegim ben
Valla hemen 16 olanlarını almayacaksa öyle almasın bence, alacaksa 1-2 ay içinde ekleyebilecek mi mesela?

Valla hemen 16 olanlarını almayacaksa öyle almasın bence alacaksa 1-2 ay içinde ekleyebilecek mi mesela?
sorarim yarin hocam. ama siz bir oneri verirseniz daha iyi olur. kpss icin istiyor o tahminimce .

daha once yazdimi hatırlıyorum hocam. sistemi var. 5060 ti sistemi var zaten. suan sadece laptop istiyorki ders calissin. nadirde olsa belki cs baska yok. eger bunlar uygun degilse ekran kartsiz laptop onerisi isticem. mediom marka laptop is yaparmi sizce.
hocam şuanki sistemi satıp üsütne 40-50k eklersen üstüne çok güzel bi sistem alabilirsin

sorarim yarin hocam. ama siz bir oneri verirseniz daha iyi olur. kpss icin istiyor o tahminimce .
Oyun işini bir kenara bırakırım diyorsa Medion Signum alsın ders için iyi bence, ama oyun konusunda pek beklentisi olmasın. CS2 yi akıcı oynamak benim için önemli ve 35K civarı istiyorum 45K bandına çıkamam diyorsa attığım 3050 cihazı alabilir işlemcisi iyi RAMi 16GB ve sade bir tasarımı var.

arkadasta o sistem zaten var. is terine giderken ayri bir laptop istedi. ben tablet alalim dedim yok laptop olsun dedi arkadaş.
hocam laptoplar ders çalışmak için sandığınız kadar verimli cihazlar değil özellikle gaming laptoplar çok fan sesi yapar ve ağırlar
masaüstü alın

Oyun işini bir kenara bırakırım diyorsa Medion Signum alsın ders için iyi bence, ama oyun konusunda pek beklentisi olmasın. CS2 yi akıcı oynamak benim için önemli ve 35K civarı istiyorum 45K bandına çıkamam diyorsa attığım 3050 cihazı alabilir işlemcisi iyi RAMi 16GB ve sade bir tasarımı var.
tamam hocam aklimda vardi. lenovoyu ve mediumu atacagim cs2 oynama durumuna gore birini sececegiz.

Geri