Olmaz mı tabii ki var bios güncellemesine win11 temiz kurulumuna kadar herşeyi teker teker yaptım fakat hala daha aynı. bu sıkıntıların yanında bir de oyunlarda input lag var sanırsam. Rakibi vuruyorum minimal bir gecikme sonrasında ölüyor.O durum bendede vardı sistemi dağıttım akıcılık probleminde varmı
Hocam aynı ekran kartı ve işlemciye sahibim. Akşamleyin bir performans testi yapabiliriz isterseniz.Selamlar bilgisayarımla ilgili bir takım problemlere sahibim özel olarak ilgilenebilecek arkadaş arıyorum.
Knk fazla ısnıyordur occt yap 10dk cpu benchmarjarkadaşlar inşallah yardımcı olurlar
ısıyı vs kontrol ettiğimde 70-75 derecenin üzerine çıkmıyor sistem oyun oynarkenKnk fazla ısnıyordur occt yap 10dk cpu benchmarj
arkadaşlar yardımcı olacaksa tabii test yapabilirizHocam aynı ekran kartı ve işlemciye sahibim. Akşamleyin bir performans testi yapabiliriz isterseniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitörüm 2k ve cs2 de test yapabiliriz isterseniz
Hocam size biraz saçma bir sorum olacak. Cs2 en yüksek grafik ayarlarında 2k çözünürlükte ve 35-40 kişilik cs2 topluluk sunucusunda 5070 ti ve 9800x3d bir sistem kaç fps alır ortalama? B850 bir anakart ve 6000 cl 30 2x16 ram kullandığımız bir senaryo.Knk fazla ısnıyordur occt yap 10dk cpu benchmarj
Occt yap at knk daha profsoyonel olurısıyı vs kontrol ettiğimde 70-75 derecenin üzerine çıkmıyor sistem oyun oynarken
arkadaşlar yardımcı olacaksa tabii test yapabiliriz
İkimizde de aynı bileşenler olduğu için bir haritada test yaparız. Oradan bel ki bir sonuç çıkartırız.ısıyı vs kontrol ettiğimde 70-75 derecenin üzerine çıkmıyor sistem oyun oynarken
arkadaşlar yardımcı olacaksa tabii test yapabiliriz