Yardım Öğrenciyim Tablet Lazım !!!

SsLitch

80+
Reaksiyon skoru
16
BÜTÇE:15.000-20.000 TL

Arkadaşlar merhaba ders çalışırken not almak için video izlemek için tablet lazım maalesef tablet markaları hakkında hiçbir bilgim yok tek isteğim ekranı kaliteli, kalemi (şart) ve olursa klavyesi (şart değil) olsun onun dışında genelde kütüphanede olacağım için sarjı götürecek işlemcisi dandik olmayan her önerinize açığım bütçenin en fazla 5bin tl üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba ders çalışırken not almak için video izlemek için tablet lazım maalesef tablet markaları hakkında hiçbir bilgim yok tek isteğim ekranı kaliteli, kalemi (şart) ve olursa klavyesi (şart değil) olsun onun dışında genelde kütüphanede olacağım için sarjı götürecek işlemcisi dandik olmayan her önerinize açığım bütçenin en fazla 5bin tl üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkür ederim
Yoga tab
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçinde herşeyi var kalem klavyesida var galiba

ipad a16 önerirdim de fiyatı uçmuş 25k olmuş kalem ekipman derken 30u bulur hatta geçer 60hz tablet içinde o fiyatlaar saaçma olur. Samsung tabletlerine bakabilirsin

Yoga tab

İçinde herşeyi var kalem klavyesida var galiba
hocam forumda lenovo için güzel yorumlar yoktu herkes uzun kullanımı daha yok ileriyi görmeyebilir gibi şeyler söylemiş peki ya sizce ? birde nereden almamı tavsiye edersiniz pttavm de 20k iken mediamarkta 25k fiyat var

hocam forumda lenovo için güzel yorumlar yoktu herkes uzun kullanımı daha yok ileriyi görmeyebilir gibi şeyler söylemiş peki ya sizce ? birde nereden almamı tavsiye edersiniz pttavm de 20k iken mediamarkta 25k fiyat var
Knk yoga tab nasıl güzel yorum yoktu adamlar bu tablet için rn az 10 tane konu açtı değetlendirme için

Yoga tab'da IPS bleed sorunu meşhur
Yoga tab'de kasa bükülme sorunu meşhur (sadece teleskopik gamepad takınca bile bükülüyor, çok ince tablet)
Yoga tab'deki SD Gen 3 işlemcisi kırpılmış bir model, çekirdek sayısı daha az

Yoga tab hakkında olumlu yorumların bir çoğu bana göre kısa süreli yorumlar.

Kullanan arkadaşım var, ben de mağazada deneyelimledim. Ben o fiyata önermezdim. Bütçeyi biraz arttırıp S11 falan bakardım kesinlikle. Aradaki fark muazzam.

Yoga tab'de kasa bükülme sorunu meşhur (sadece teleskopik gamepad takınca bile bükülüyor, çok ince tablet)

Kullanan arkadaşım var, ben de mağazada deneyelimledim. Ben o fiyata önermezdim. Bütçeyi biraz arttırıp S11 falan bakardım kesinlikle. Aradaki fark muazzam.
Knk arada 15k oynuyondeğmez

Admaın moralini bozma şu mu deme

evet hocam uzun kullanımda sorun yaşatabilir gibi mesajlar gördüm bende o yuzden birazcık uzaklaştım yoga serisinden

Knk arada 15k oynuyondeğmez

Admaın moralini bozma şu mu deme
15K arttığı konusunda haklısın ama fark cidden muazzam. Şayet 30'lara çıkabilirse, bakmasın hiç. Ama bütçem fix 20 bin deniyorsa; bilmiyorum başka ne alternatif var tabii.

Ekran boyutu önemli değilse 8.8" Xiaomi Pad Mini var.

Yada xiamıo 8 pad

15K arttığı konusunda haklısın ama fark cidden muazzam. Şayet 30'lara çıkabilirse, bakmasın hiç. Ama bütçem fix 20 bin deniyorsa; bilmiyorum başka ne alternatif var tabii.

Ekran boyutu önemli değilse 8.8" Xiaomi Pad Mini var.
O oyuncu tableti knk adam ders için alıyo

ipad a16 önerirdim de fiyatı uçmuş 25k olmuş kalem ekipman derken 30u bulur hatta geçer 60hz tablet içinde o fiyatlaar saaçma olur. Samsung tabletlerine bakabilirsin
samsung ve apple diğer çin markalarına göre çok çok pahalı ve aynı fiyat bandındakiler (15-20k) özellikleri bakımından kötüler maalesef iyi bir samsung ve apple için en az 30-35k para vermek lazım

evet hocam uzun kullanımda sorun yaşatabilir gibi mesajlar gördüm bende o yuzden birazcık uzaklaştım yoga serisinden
Kötü bir tablet değil. Sadece kronik olarak sorunları olan bir tablet. SDG3'ün kırpılmış modeli olması sana zarar vermez mesela. Teleskopik kolla işin yoksa, tableti tutarken hafif sıkan biri değilsen bükülmez de. Light bleed ise şans işi, sende çıkmayabilir.

Paneldeki renkler güzel, masaüstü modu var; o da çok güzel. Hafif bir tablet.

Ama kronikleri bilerek tercih et tabii.

Geri