100 girmiştim de neyse gelsin de önemli değil.NETGL Sonuçları geldi, tek arz olduğu için katılım bir miktar artmış (652.353) , bireysele maksimum 57 lot verilmiş. @GrkemCkn
100 girmiştim de neyse gelsin de önemli değil.NETGL Sonuçları geldi, tek arz olduğu için katılım bir miktar artmış (652.353) , bireysele maksimum 57 lot verilmiş. @GrkemCkn
Uzun soluklu tuttuğum hiç bir arz yok bende kazancımı alıp çıkarım.Son dönem arzları için hafta rezalet başladı. Orzax hakkında bilgisi olan varmı? ben hala tutuyorumda kendi şirketim gibi güveniyorum adamlara
nolmuş bakmadım@-Mehmet- Tera Portföy Para Piyasası Fonu TP2 gördün mü ?
Son dönem arzları için hafta rezalet başladı. Orzax hakkında bilgisi olan varmı? ben hala tutuyorumda kendi şirketim gibi güveniyorum adamlara
arzların çoğu eksi yedi bugün, büyük korku panik havası var. 30-100 endeksleri de -2.5 kapattı. Sadece tknk tutuyordum oda bugün tabana vurdu, yarın da kötü hareket ederse yarısından çıkacam gibiUzun soluklu tuttuğum hiç bir arz yok bende kazancımı alıp çıkarım.
Halkaarz olmadığı vakit boşta paramı tutacağıma buraya atacağım bildiğin faiz gibi işliyor zarar yok istediğin zamanda çekebiliyosun.nolmuş bakmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arzların çoğu eksi yedi bugün, büyük korku panik havası var. 30-100 endeksleri de -2.5 kapattı. Sadece tknk tutuyordum oda bugün tabana vurdu, yarın da kötü hareket ederse yarısından çıkacam gibi![]()
biliyorum hocam, bende bir şey oldu sandım. Bugün pek takip edemedim, bazı pusula fonları temerrüde düşmüş bugün dikkat edin yatırımcısı varsa.Halkaarz olmadığı vakit boşta paramı tutacağıma buraya atacağım bildiğin faiz gibi işliyor zarar yok istediğin zamanda çekebiliyosun.
Ben bilmiyordum niye öğretmedim hocambiliyorum hocam, bende bir şey oldu sandım. Bugün pek takip edemedim, bazı pusula fonları temerrüde düşmüş bugün dikkat edin yatırımcısı varsa.