Laptop'a Harici Ekran Kartı Takmak

dev_void

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese merhaba benim laptopum Asus Tuf A15 RTX 4050 140 WAT

Oyundalarda istediğim kadar fps alamıyorum yeni masaüstü dizmekte pahalı laptopda Ryzen 7 7735 HS 2x16 ram var.
Bu yüzden harici ekran kartı takmayı düşünüyorum.Sizce nasıl olur ?

çok uğraştırıcı bir yöntem uğraşmayı göze alıyorsan yap gitsin , bence laptobunu sat masaüstü al 2.elden temiz bulursun uyguna

çok uğraştırıcı bir yöntem uğraşmayı göze alıyorsan yap gitsin , bence laptobunu sat masaüstü al 2.elden temiz bulursun uyguna
benim laptopun 2. el piyasası 35 bin falan gerçi benimki 1 yıl daha garantili belki 38'e falan anca gider.Düzgün 2. el masaüstü 50 k fiyatlardan başlıyo bide işim gereği laptop şart bana en azından yanımda taşıyabilirim bunları. 2 Fanlı ekran kartı yeterli olur bence

benim laptopun 2. el piyasası 35 bin falan gerçi benimki 1 yıl daha garantili belki 38'e falan anca gider.Düzgün 2. el masaüstü 50 k fiyatlardan başlıyo bide işim gereği laptop şart bana en azından yanımda taşıyabilirim bunları. 2 Fanlı ekran kartı yeterli olur bence
Bİ 5060 al. Ancak bunun yanında psu vs de alacaksın tak calıstır değil.

Bİ 5060 al. Ancak bunun yanında psu vs de alacaksın tak calıstır değil.
evet biliyorum ancak yinede her türlü mantıklı bence eGPU yaklaşık 7-8 bin, 2. el 5060 veya 4070 super alabilirim.400 wat güç kaynağı yeterli olur sanki veya 500

Çok mantıksız ve uzun bir iş kısaca mantıklı değil 2. olarak laptobun değeri 38'e kadar gider demişsin fakat 30'a satarsan öpüp başına koymalısın o fiyatları aklından silmelisin önce 32 civarına 4060 alınabiliyor

Çok mantıksız ve uzun bir iş kısaca mantıklı değil 2. olarak laptobun değeri 38'e kadar gider demişsin fakat 30'a satarsan öpüp başına koymalısın o fiyatları aklından silmelisin önce 32 civarına 4060 alınabiliyor
doğrudur hocam ben pek bakmadım fiyatlarına

Mini itx siatemler var onlar baya az yer kaplıyor.

sıfır sistemler yürüdü evet, ikinci elde halen mantıklı sistemler bulunabiliyor önerim 2.elden takas yada satın alman yönünde olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,385
Üyeler
203,814
Son üye
s3rd4r0zm3n
Geri