Monitörün Sisteme Etkisi

Reaksiyon skoru
6
Beyler rx570 ekran kartım var lg 1680x1050 65hz monitörüm var bunu sisteme bi zararı yanı fps kaybı olurmu yada prformansı etkılermı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Merhaba zararı olmaz ama dönüştürücü kullanıyorsan illaki görüntüyü tam net alamama durumu söz konusudur

Hangi çıkıştan görüntü aldığın daha önemli.HDMI çıkışından görüntü alıyorsan pek sorun olmaz.

İşlemcinin ne olduğuna göre darboğaz yiyor olabilirsin. Bu da performans düşüşüne neden olabilir.

Düşük çözünürlükte kullandığın için darboğaz veya drop yiyebilirsin.

Aynı ekran kartını kullanıyorum fakat maalesef dönüştürücü kullanıyorum ve monitörüm eski.. Monitör fiyatları birazcık fazla olduğu için böyle idare ediyorum. 10bin TL Lik ekran kartı da alsam oyunlarda 60fpsden fazla alamam.

evet malasef dönüştücü kullanıyorum yankıda monitör almayı planlıyorum teşekkürler :)
Eğer monitör almayı planlıyorsan 72 hertz altında bir monitör alma çünkü insan gözü 72 hertz altındaki görüntüleri yavaş algılar.

Aynı ekran kartını kullanıyorum fakat maalesef dönüştürücü kullanıyorum ve monitörüm eski.. Monitör fiyatları birazcık fazla olduğu için böyle idare ediyorum. 10bin TL Lik ekran kartı da alsam oyunlarda 60fpsden fazla alamam.
aynen hocam aynı kaderi paylaşıyo gibiyiz benimde öyle biraz para biriktirp bunu satıp adam aklıı bişey alamaya çalışıcam inşallah sizde alırısnız :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,705
Üyeler
186,522
Son üye
kncastr
Geri