Sistem yükseltme ile ilgili sorular

akodayi

80+
Reaksiyon skoru
2

Arkadaşlar selamlar linkteki sistemi şuanlık almak istiyorum ağırlıklı cs2 lol düşünüyorum yanında rdr2 gta5 gibi oyunlar için şimdilik idare edeceğini düşünüyorum fakat asıl sorum şu gelecekte gta6 için örneğin 2027 de bu sisteme yükseltme yapmak istesem (ekran kartı 16gb vram) anakartım işlemcim uygun mudur psu uygun mudur bunu merak ediyorum yoksa sen bunları boş ver üstüne 8k daha koy 5060ti 16gb vram al mı diyorsunuz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. Bide not aslında 9060xt 16gb düşünüyordum fakat pek cesaret edemedim önerler kadar şikayetlerde çok var youtubeda donuyor vesaire bilmiyorum

hocam tabii ki iş görür ama 2k ya falan çektiğinizde doğal olarak vram yetersiz kalacaktır bence almışken üstüne biraz daha ekleyip 16gb vramı olan bı kasa alın ayrıca amdnin youtubede falan kastığını söyleyenler tamamen lekelemek için söylemişlerdir öyle bir şey yok yani bunu bir amd kullanıcısı olarak söyleyebilirim . kasa olarakta 50k civarına pc hocasının paylaştığı sistemi alabilirsiniz yinede nvidia olsun derseniz

hocam tabii ki iş görür ama 2k ya falan çektiğinizde doğal olarak vram yetersiz kalacaktır bence almışken üstüne biraz daha ekleyip 16gb vramı olan bı kasa alın ayrıca amdnin youtubede falan kastığını söyleyenler tamamen lekelemek için söylemişlerdir öyle bir şey yok yani bunu bir amd kullanıcısı olarak söyleyebilirim . kasa olarakta 50k civarına pc hocasının paylaştığı sistemi alabilirsiniz yinede nvidia olsun derseniz
2k gibi bi düşüncem yok şuanlık aslında alabilirim ama pc için çok para vermek istemiyorum onun yerine ucuz kasa alıp üstüne ekipmanları ekleyebilirim teşekkürler öneri için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,982
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri