🔥İndirim Kimmer Plus 12v 2ah Şarjlı Akülü Vidalama Matkap (611tl)

:D hocam eve bunu alın einhell i daha profesyonel işler için alın biraz ters olmuş sizinki
Hocam Millwuake, dewalt, hilti, makita varken einhell pek tatmin edici gelmiyor ama ev için ideal özellikle millwuake eski amerikan serisi efsane kırılmaya bile garanti veriyorlar

Aynı ayarda başka ürünü 900'e aldım evde bulunsun diye banyo dolabı montajladım en son. Ev için ihtiyaçları karşılıyor. Dolaptan öncede şarjlı süpürgenin standını montajlamıştım daha ne yapsın :)

Benimkinde darbeli mod var hepsiburada 999 tl suanda gorursunuz
Hocam bu tip ürünlerin önce batarya bozuluyor genelde hepsi 12V belki kendi aralarında da kalite farkı vardır. sonuçta hepsi Çin ve Çinliler paraya göre ürün yapar Ama işinizi görüyorsa güle güle kullanın

Hocam bu tip ürünlerin önce batarya bozuluyor genelde hepsi 12V belki kendi aralarında da kalite farkı vardır. sonuçta hepsi Çin ve Çinliler paraya göre ürün yapar Ama işinizi görüyorsa güle güle kullanın
benim de aynısı oldu 3 yıl önce benzer bir ürünü 150 liraya almıştım pillerden biri bozulmuştu. içini açtım baktım piller paslanmıştı. 18650 pil var içinde kendim değiştirdim şuanda sıkıntısız çalışıyor.
he bunu yapmama gerek de yoktu o kadar çünkü pillerden diğeri çalışıyordu zaten

Merak eden varsa ürünün incelemesi burada var. Arkadaş bataryalara falan bakmış detaylı güzel inceleme.

Bu tip bi ürünü 2 sene önde 200-300 mü tl ye almıştım hala aktif kullanıyorum memnunumda ev için ufak tefek işlerimi görüyor ama bataryaları bitti şimdi yeni batarya alcam.

Amazon depodan dün sipariş verdim 2400 tl ye mavi renk Bosch professional GSB 13 RE darbeli matkap hem delme hem de vida ucu sipariş ettim umarım ömürlük olur.

Bu şarjlı araçlarında artık boku çıktı. kiloyla satıyolar artık.

Geri