131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

işte bunların hepsi spekülasyon, perdenin arkasını görmeden, her şey resmi kanallarca resmi bir şekilde açıklanmadan kesin bir şey bilemeyiz. konu risk seviyesinden bağımsız yani anlatmak istediğim. şuan risk seviyesi 7/7 olup işlemde olan fonlar da var. 15 eylülde her şey çok iyiydi ama 16 eylül sabahı her yer kan revan. acaba neler yaşandı vallahi çok merak ediyorum.
Ne yaşanacak MSCI sıkı uyarı verdi Eylül sonuna halledin dedi yoksa patlayana kadar bu fon işi devam ederdi

Son düzenleme:
SPK, bugün açıkladığı bültenle tasfiye edilen 131 fonun yol haritasını açıkladı !
Tera yatırım fonları için İş Bankası, A1 Capital/Atlas/Bulls/Hedef/Pardus/Pusula için ise Ziraat Bankası resmi saklayıcı ve yetkili kurum olarak atandı !
Fon varlıkları yatırımcı menfaati gözetilerek nakde çevrilecek, nakit pay olarak hesaplara aktarılacak.
Sürecin maksimum 3 ay süreceği, gerekirse daha da uzatılabileceği belirtildi !
Yetkili bankaların açıklamalarını takip etmeyi unutmayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Tp2 de kaldı param ya.
Ama 16 Eylül 13:30 öncesi satanlardanım.

Tp2 de kaldı param ya.
Benim de 1200 lira kaldı hocam, gece satış emri vermiştim iptal yedi. Ama ppf fonlarında görece durum daha iyi, battık diye panik olmayın. PPF varlıkları daha kolay nakde çevriliyor, içerisinde hisse olmadığı için erime çok olmaz. Hisse sepeti olan fonlarda kalanlar için durum biraz vahim, hisseler çok şişik olduğu için hacimsiz taban taban iniyor, nakde çevrilmesi zor, bu sebeple her gün eriyorlar. Muhtemelen öncelikli ödemeler ppf fonlarında olur.

Tp2 de kaldı param ya.
pnuda kaldı benim de ama senin durum iyi hocam zararsız alırsın. ben tasfiyeye girdim anapara gelsin yeter kafasındayım gerçi gireli 3 hafta oldu çok da bir fark yok getirisiyle. para faizde 1 ay kitlenmesin istediğimiz zaman çekelim dedik elimizde patladı. stopaj sonrası zaten faize göre çok fazla da vermiyordu bana. çekilecek stres değil ya. bir daha tövbe

pnuda kaldı benim de ama senin durum iyi hocam zararsız alırsın. ben tasfiyeye girdim anapara gelsin yeter kafasındayım gerçi gireli 3 hafta oldu çok da bir fark yok getirisiyle. para faizde 1 ay kitlenmesin istediğimiz zaman çekelim dedik elimizde patladı. stopaj sonrası zaten faize göre çok fazla da vermiyordu bana. çekilecek stres değil ya. bir daha tövbe
en çok canı yananlar da 100x den yüklü girenler oldu, 1 ayda kazandıkları 1 seansta eridi.

Deve falan kes bence yine iyi yerde satmışsın
Para gelsin de löseve bağış yapacağım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim de 1200 lira kaldı hocam, gece satış emri vermiştim iptal yedi. Ama ppf fonlarında görece durum daha iyi, battık diye panik olmayın. PPF varlıkları daha kolay nakde çevriliyor, içerisinde hisse olmadığı için erime çok olmaz. Hisse sepeti olan fonlarda kalanlar için durum biraz vahim, hisseler çok şişik olduğu için hacimsiz taban taban iniyor, nakde çevrilmesi zor, bu sebeple her gün eriyorlar. Muhtemelen öncelikli ödemeler ppf fonlarında olur.
Keşke sadece 1200 olsa hocam fsafadadafda.

Valla Pusula herkesi patlattı ya :D

Bir şey değişmicek zaten parana da bir şey olmadı 10 gün sonra geri verecekler
Vermezlerse hayata 0'dan başlama olayı :D

Teknik olarak bende fon sahibi değilim alacaklıyım fdadadada.
iyi ki geç kaldım şu fon muhabbetine, ben azıtırdım hocam :kekw:

Teknik olarak bende fon sahibi değilim alacaklıyım fdadadada.
halka arzdan devam biz ya, fazlasında gözümüz yok :D

Baktım şimdi neyim kalmış diye, biraz yksln ve martı kalmış onlar da taban taban çakılmış. :kekw:

3-5 olsa okeydim de şuan pek gülecek durumum yok :(
Bu kadar hızlı çözünme olacağını kimse tahmin edemezdi hocam yıpratma kendini, para sağlıktan önemli değil edebiyatı yapmayacağım tabii bu işte kazanmakta var kaybetmekte. Ama iyi tarafından bak ppf de kaldın, en kötü ana paranı alırsın ve öncelikli taraftasın. Hisse fonlarında kalanların halini düşün birde, 100x yapmış fona tepeden milyon milyon girenler var, paraları ilk günden eridi. Tek kaybın zaman olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,277
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri