federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,885
Bugün 2100 TL + 1000 TL pluxee kodumu alabildim. Kll maalesef vermedi menüden silinmiş direkt. Şuanda başka ne kaldı alabileceğim günü olan.
25 doları nasıl aldınız bende sona erdi kısmında gözüküyor sadece 17 doları ve 300 pluxe kodunu alabildimBugün 2100 TL + 1000 TL pluxee kodumu alabildim. Kll maalesef vermedi menüden silinmiş direkt. Şuanda başka ne kaldı alabileceğim günü olan.
Bilmiyorum hocam günler önce kayıt oldum konudaki gibi yaptım her şeyi bugün verdi bütün ödülleri.25 doları nasıl aldınız bende sona erdi kısmında gözüküyor sadece 17 doları ve 300 pluxe kodunu alabildim
destek sayfasından yaptıysanız 2-3 şey söyleyip yardımcı olamıyoruz sistem böyle yapmış diyip geçiyorkendim kll airdrop hariç aldım ama eşimden yaptığımda usulsüzlük diyip vermedi inceleme başlattırdım bakalım
Ne oldu var mı sonuçkendim kll airdrop hariç aldım ama eşimden yaptığımda usulsüzlük diyip vermedi inceleme başlattırdım bakalım
Bunu nasıl düzelticez ya şimdi verdi hemen sona erdi yazdı
Pc kullanınca verdi hepsini teşekkürlerSüresi doldu yazmasının bir önemi yok. Uygulamadan işaretlediğim yere tıklayınca aldığın tüm ödüller gözüküyor. Mesela 700 liranın üstüne tıklasam kodun yazdığı yer açılacak. Uygulamada bu şekilde. Tarayıcıdan girmediğim için orada tam olarak nereye tıklanıyor bilmiyorum.
Pc kullanınca verdi hepsini teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu 1000 pluxee yi nasıl kullanırız en mantıklı
ekran resimleri isteyip destek talebi oluşturuyorum 24 saat içinde geri dönüş sağlanacak dediler bakalım.destek sayfasından yaptıysanız 2-3 şey söyleyip yardımcı olamıyoruz sistem böyle yapmış diyip geçiyor
Onu denedim gelen mailde bu sistemsel bir şey yardımcı olamayız diyip terslediler leş gibi destekleri varekran resimleri isteyip destek talebi oluşturuyorum 24 saat içinde geri dönüş sağlanacak dediler bakalım.
aynı bende mail attım cart curt diyorlar. bunlardan hayır çıkmaz. boşa hesap açtığımızla kaldık.Onu denedim gelen mailde bu sistemsel bir şey yardımcı olamayız diyip terslediler leş gibi destekleri var