#ggosmanpaşa#
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 801
Satıcıya sor ramler 1x16 GB ise al16 gb ram olmasına rağmen bu mudur
Sonradan rami upgrade edebilirsin
2x8 GB ise alma ram upgrade pahalıya patlar
Satıcıya sor ramler 1x16 GB ise al16 gb ram olmasına rağmen bu mudur
peki 2x8 ise bile bu mudur attıklarımdan önerin var mı 3 tanr attım ya en okeyi hangisidirSatıcıya sor ramler 1x16 GB ise al
Sonradan rami upgrade edebilirsin
2x8 GB ise alma ram upgrade pahalıya patlar
2x8 ise yeni konu aç beni etiketle reispeki 2x8 ise bile bu mudur attıklarımdan önerin var mı 3 tanr attım ya en okeyi hangisidir
tamamdır2x8 ise yeni konu aç beni etiketle reis
2x8 ise yeni konu aç beni etiketle reis
Hocam bu aralar çok meşgulum anca soluklanıyorum.Bunu alabilirsiniz
Teykage hocam da bir baksın ona göre alın
@Teykage hocam siz de bir bakının ben bunu bulabildim
Ama rtx 5050 olması falan önemli değil daha vram önemli bu tür programlarda ona göre bakının
Ben olsam bu fiyata 5070 Omen tercih ederdim.16 gb ram olmasına rağmen bu mudur
Bu da olur alabiliyorsanız. Bana gereksiz pahalı geldi Acer Nitro 16S.
Hocam kalite olarak hangisi daha iyidir benim bildiğim kadarıyla Acer nitro 16s biraz daha kaliteliydi ondan önerdimHocam bu aralar çok meşgulum anca soluklanıyorum.
Ben olsam bu fiyata 5070 Omen tercih ederdim.
Bu da olur alabiliyorsanız. Bana gereksiz pahalı geldi Acer Nitro 16S.
Bir tık daha kalitesi olsa da bence sıvı metal bozuyor, PTM7950 kullansalar daha iyi olurmuş. Her türlü ikisi de orta segment kasa kullanıyor hiçbir şekilde üzmez. Biraz daha iyi diye de 10 bin fazla vermezdim şahsen.Hocam kalite olarak hangisi daha iyidir benim bildiğim kadarıyla Acer nitro 16s biraz daha kaliteliydi ondan önerdim
Valla hocam önyargılı olacak bir şey yok. Model kodundan kontrol ettiğinizde çıkıyor ekran bilgileri vs. Ezberledim artık U7 255H, U5 225H işlemcili Omen 16 144Hz cihazların hepsi %62.5 sRGB, 165 Hz olanlar %100 sRGB. HP'nin QHD ekranlarda %62.5 sRGB kullandığını görmedim, onları da %100 sRGB sayabiliriz.Şu HP omen 16'lara karşı biraz önyargılıyım bazı modellerine 62.5 srgb ekran koyuyorlar bunların ekranları biraz sıkıntı gibi geliyor bana
Baya araştırdım bu kadar bulabildim sizin dediğiniz HP omen 17 iyiymişBir tık daha kalitesi olsa da bence sıvı metal bozuyor, PTM7950 kullansalar daha iyi olurmuş. Her türlü ikisi de orta segment kasa kullanıyor hiçbir şekilde üzmez. Biraz daha iyi diye de 10 bin fazla vermezdim şahsen.
Valla hocam önyargılı olacak bir şey yok. Model kodundan kontrol ettiğinizde çıkıyor ekran bilgileri vs. Ezberledim artık U7 255H, U5 225H işlemcili Omen 16 144Hz cihazların hepsi %62.5 sRGB, 165 Hz olanlar %100 sRGB. HP'nin QHD ekranlarda %62.5 sRGB kullandığını görmedim, onları da %100 sRGB sayabiliriz.
OMEN Gaming Laptop 16-am0018nt | HP® Türkiye
www.hp.com
1 hafta yoktum bu fiyatlara ne olmuş, yine aşırı zamlanmış. Fiyatlar daha da artmadan alın derim. @XeaveN
hocam peki 70 bandında ne alaibilirim @Teykage @#ggosmanpaşa#
eyvallah konu fixtir sağolunBunu alabilirsiniz hocam![]()
HP OMEN 16-am0018nt Ultra 7-255H Gaming Laptop
HP BQ1Z1EA — 16 inç laptop — Core Ultra 7 255H, 16 GB (1×16) RAM, 1 TB depolama. GeForce RTX 5060 - Laptop GPU, FreeDos. Hemen Gaming.Gen.TR’de keşfedin.www.gaming.gen.tr