Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Her oyunda performas alamazsınız
bazı oyunlarda ufak takılmalara sebep oluyor 1-2 yıldır deniyorum durum böyle şuan Cronos ta mesela ışık saçması oluyor
Normalde bu uygulamanın ilk çıkışı Aralık 2023 falan ama bu yıl baya popüler oldu
ama şunu diyim neredeyse 2 yıldır kullnıyorum benim gibi 40 serisi olanlar FG açarsa hepsinden iyi :)
Bu uygulama daha çok 20/30 serileri için

Alıntıyı görüntüle
Rtx 40serisi için ne kullanıyorsun hocam

Konuda paylaşılan Google Drive linkinde Trojan virüsü var. Tahminim WinRAR virüslü olduğu için zararsız dosyalara virüs eklemiş olabilir.

Bence GitHub linkine gidin oradan indirin.

GitHub

Son düzenleme:
Konuda paylaşılan Google Drive linkinde Trojan virüsü var. Tahminim WinRAR virüslü olduğu için zararsız dosyalara virüs eklemiş olabilir.

Geliştiricinin kendi GitHub sayfasındaki zip dosyasının hem kapalı hem açılmış halinde hiçbir virüs yok false-positive bile yok. En iyisi GitHub linkine gidin oradan indirin.

GitHub
VirusTotal sonucu
Defender hatası o. Zaten bulduğunu söylediği virüsü araştırırsan false positive olduğunu görürsün.

Kaspersky tarama sonucu:
1789863049976.webp

Son düzenleme:

Geliştiricinin kendi GitHub sayfasındaki zip dosyasının hem kapalı hem açılmış halinde hiçbir virüs yok false-positive bile yok. En iyisi GitHub linkine gidin oradan indirin.

GitHub
VirusTotal sonucu
https://www.virustotal.com/gui/file/375038c877570fffece6a8ed1854fcb5a6490839c8fe1f12e315be7a3fd5b64a onda da gözüküyor

Rtx 40serisi için ne kullanıyorsun hocam

normal FG desteği var zaten çoğunlukla onu kullnıyorum
benim için rahat oynamak önemli yüksek fps pek umurumda olmuyor olsa 6x açardım
genelde reshade kuruyorum tabi o da DLSS 5 kadar olmasa benzer kafada hareket ettiğinden ufak bir fps düşürüyor
ama çok takmıyorum Dlss fg açtım mı tamam 4080 baya performsnlı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Defender hatası o. Zaten bulduğunu söylediği virüsü araştırırsan false positive olduğunu görürsün.

Kaspersky tarama sonucu:
Alıntıyı görüntüle

bu tarz durumlarda her konuda mutlaka Hash değeri koyalım
sallıyorum benim kullandığım sürümün hash değeri burda : f131734e9bf1fd191a9f60fad54231cd88e45ada3c957bd02c8763f8e9ad4440

Bazen fiberde olmasa da adsl/vdsl internetlerde dosya insede anlık kopma yaşandıysa dosyayı eksik indiriyor hatta idman gibi indirme yöneticisi varsa bile buna rağmen parçalı dosyayı birleştiriyor elindeki dosya ile gerçek dosya aslında farklı oluyor.
Birçok defa bunu gördüm hatta eskiden çok da yaşadım
Bozulmuş dosyayı AVler şüpheli etiketi koyabilir
Gerçei kendi paketlediğim dosyaları da şüpheli trojen diyor

Son düzenleme:
6700xt yi satıp 3060ti geçicem şimdi

Bende RTX 3080 var. Normalde STALKER 2’de AMD teknolojisini kullanıyordum ve 130–140 FPS civarında alıyordum. Bu modu kurduktan sonra 4× ayarında 200+ FPS almaya başladım. Daha sonra 2× ayarına düşürdüğümde tekrar yaklaşık 130 FPS almaya başladım.

4× dışındaki asıl faydası nedir? Grafiksel olarak da çok büyük bir fark hissedemedim.

Ekran kartım RTX 2060, videodaki ekran kartı da 2060. Videodaki linkteki SM86 dosyasını indirip Cyberpunk'da denemek istedim ama oyun açılış ekranında kitleniyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Öyle olmayınca bu sefer de SM75 olanı indirdim, o zaman sorunsuz şekilde oyun açıldı ama bu sefer de videodaki gibi Multi Frame Generation kısmı gelmedi, sadece DLSS açılabiliyor ve ortalama 85 FPS civarında takılıyor DLSS açıkken.

Konuyu açan arkadaş bir yardımcı olabilirse sevinirim, neyi yanlış yaptım anlamadım. Tam olarak videodaki ve konudaki gibi adımları tek tek uyguladım ama olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,243
Üyeler
203,754
Son üye
Andromed
Geri