hocam aklıma takılan parasına değermi yani o 4 5 bin TL'ye değerse pahalı olanı alacağım zaten bakalım.Paran bolsa pahalı olanı alabilirsinaynı makineler zaten.
Kesinlikle değmez, 4 5 liraya 1 tb Samsung M2 alırsın ikinci el paranı boşa harcama.hocam aklıma takılan parasına değermi yani o 4 5 bin TL'ye değerse pahalı olanı alacağım zaten bakalım.
Eyvallah hocam o zaman öyle yapacağım çok sağolun tavsiyeniz için.Kesinlikle değmez, 4 5 liraya 1 tb Samsung M2 alırsın ikinci el paranı boşa harcama.
Peki hocam 9800x3d almaya değermi 7800x3d yerine?Kesinlikle değmez, 4 5 liraya 1 tb Samsung M2 alırsın ikinci el paranı boşa harcama.
Bütçe meselesi tamamen, şahsen 7800x3d yerine daha ucuza 9700x alırdım ben.Peki hocam 9800x3d almaya değermi 7800x3d yerine?
Vallahi çok fazla kararsızım hangisini almalıyım diye. 9800x3d çok iyi ama aradada 6 k fiyat farkı var. İsteğim oyunlarda çok iyi olsun yeter. Uzun süre değiştirmem büyük ihtimalle.Bütçe meselesi tamamen, şahsen 7800x3d yerine daha ucuza 9700x alırdım ben.
9800X3D al o zaman yeni soket çıkana kadar bile kullanırsın çok rahat.Vallahi çok fazla kararsızım hangisini almalıyım diye. 9800x3d çok iyi ama aradada 6 k fiyat farkı var. İsteğim oyunlarda çok iyi olsun yeter. Uzun süre değiştirmem büyük ihtimalle.
sorum aradaki fiyat farkına değermi yani çok ahım şahım bir fark yoksa 6 binlik çokta degecegini düşünmüyorum.Bütçe meselesi tamamen, şahsen 7800x3d yerine daha ucuza 9700x alırdım ben.
çözünürlüğe ve oyuna bağlı fark olur yada çok minimal olursorum aradaki fiyat farkına değermi yani çok ahım şahım bir fark yoksa 6 binlik çokta degecegini düşünmüyorum.
Kardeşim bu tamamen senin beklentin ile alakalı işte.sorum aradaki fiyat farkına değermi yani çok ahım şahım bir fark yoksa 6 binlik çokta degecegini düşünmüyorum.