Ryzen 7 9800x3d mi 9850x3d mi?

ywywywy

80+
Reaksiyon skoru
32
beyler hangisi alınır? işlemci bakıyorum fiyat farkına değermi yada bu fiyat bandında başka ne alınır?

Paran bolsa pahalı olanı alabilirsin :D aynı makineler zaten.

hocam aklıma takılan parasına değermi yani o 4 5 bin TL'ye değerse pahalı olanı alacağım zaten bakalım.
Kesinlikle değmez, 4 5 liraya 1 tb Samsung M2 alırsın ikinci el paranı boşa harcama.

Bütçe meselesi tamamen, şahsen 7800x3d yerine daha ucuza 9700x alırdım ben.
Vallahi çok fazla kararsızım hangisini almalıyım diye. 9800x3d çok iyi ama aradada 6 k fiyat farkı var. İsteğim oyunlarda çok iyi olsun yeter. Uzun süre değiştirmem büyük ihtimalle.

Vallahi çok fazla kararsızım hangisini almalıyım diye. 9800x3d çok iyi ama aradada 6 k fiyat farkı var. İsteğim oyunlarda çok iyi olsun yeter. Uzun süre değiştirmem büyük ihtimalle.
9800X3D al o zaman yeni soket çıkana kadar bile kullanırsın çok rahat.

9800x3d

sorum aradaki fiyat farkına değermi yani çok ahım şahım bir fark yoksa 6 binlik çokta degecegini düşünmüyorum.
çözünürlüğe ve oyuna bağlı fark olur yada çok minimal olur

sorum aradaki fiyat farkına değermi yani çok ahım şahım bir fark yoksa 6 binlik çokta degecegini düşünmüyorum.
Kardeşim bu tamamen senin beklentin ile alakalı işte. :D 1080p oyun canavarı istiyorsan 9800X3D şart. Geri kalan her şey beklentine bağlı.

Geri