❌İndirim Bitti! 🔥1199 TL - Throne Hydra Supreme 42.000 Dpi Paw 3950 Şarj İstasyonu & Ptfe

Bk3633 bu kadar kötü müydü
Vasatın üstü idare eder ama sorun çıkarması da muhtemel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Z1 de aynı mcu kullanıyor 6 ay sorunsuz kullanıp sorun da çıkarabilir 1 ayda bozulabilir veya 2 senede dayanır. Throne Reflex kullandım sorunsuzdu.

Vasatın üstü idare eder ama sorun çıkarması da muhtemel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Z1 de aynı mcu kullanıyor 6 ay sorunsuz kullanıp sorun da çıkarabilir 1 ayda bozulabilir veya 2 senede dayanır. Throne Reflex kullandım sorunsuzdu.
Benim kullandığım mouse'da aynı mcu ama hiç takılma olmadı

Aldım. Gamepower fenixi bugün kıracaktım takılma yaptığı için. Umarım bu da donmuyordur ya

Geçilmez, mcu sorunları yaygındı bunun, kesinti - kopma oluyordu. Mcu sorun çıkarmasa bile yine downgrade olur. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki?
Hocam farelerden anlayan birisiniz sanırım, bende Mchose L7 Pro var 2 sene önce aldığım. Upgrade etmeme değecek bir şey var mı?

Aj159p vardi bende ama artik docku bozuldu şarj almiyor diye çektim bunu

Hocam farelerden anlayan birisiniz sanırım, bende Mchose L7 Pro var 2 sene önce aldığım. Upgrade etmeme değecek bir şey var mı?
Gerek yok. Güncel teknoloji için en üst donanımsal özellikleri veriyor zaten. 650 IPS - 50 G sensör, 8k hz mcu, switch ve scroll da kaliteli. Ancak materyal olarak magnezyum kullananlarla falan upgrade yapabilirsiniz ona, onun dışı gerek yok.

Takılma yapıyorsa trendyol iade alıyor mu acaba. Satıcı trendyol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,094
Üyeler
203,708
Son üye
szzyxe
Geri