Yardım Öğrenciyim Tablet Lazım !!!

Neyse dostum konu gereksiz yerlere çekildi ben sana kendi önerimi yapayım alıp almamak sana kalmış
Birincisi bu fiyatta alınabilir tablet artık çok kalmadı Honorun stokları bitti Samsunglar ikiye katladı Apple da ekosistem için tabii ki Apple cihaz Android ise çok önermem, Huawei dersen herkes alışamayabiliyor bazısı lanet eder bazısı asık olur

Şuan bu fiyatta alınabilecek sadece yoga tab var eskiden olsa v9 magic pad 2 s11 de sayardım ancak ya stokları bitti ya da zam yediler
İki tableti kiyaslarsam pad 8 yoga tab den 6k daha pahalı ve buna rağmen ekran işlemci wifi bandı magzeme dahili depolama vb vb olarak yoga tab den üstün bir şey sunmuyor. Detaylı olarak incelemede zaten bu iki tablete de yer vermistim. Ayrıca kalem konusunda her markayı denemiş olarak top 3 marka bana kalırsa Apple Huawei ve Lenovo dur. Yani hem kalemi daha iyi hem de ram yüzde 50 daha fazla hem de çok daha ucuz tabii son karar senin. Kronik konusunu genelde kullanmayan adam açar burada 10 tane kullanan gorduysem hepsi memnunum yazmıştır teknoloji şans işidir elbet denk gelebilir ama cihazın 1,5 yılda sadece 10 şikayeti var artık karar sana kalmis hiçbiri babamın şirketi değil sirf zevkine tabletler alıp inceleyen biriyim o kadar
teşekkürler öneri için hocam peki nerden almamı önerirsin klavye+kalem şeklinde satılıyor mu klavyede işime yarar çünki birde pad 7 nasıl onu inceleme şansınız oldu mu fiyatı 16bin bandında onunda ekranı pad 8 ile aynı yanlış görmediysem 10 bin tl bi fark var pad 8 ile arasında

teşekkürler öneri için hocam peki nerden almamı önerirsin klavye+kalem şeklinde satılıyor mu klavyede işime yarar çünki birde pad 7 nasıl onu inceleme şansınız oldu mu fiyatı 16bin bandında onunda
Ne için alacaksın, telefonun bilgisayarın Apple mi vb vb detay yazarsan başka tablet de öneririm
İsin oyun değilse pad 7 de alabilirsin bence o çok çok daha mantıklı

Ne için alacaksın, telefonun bilgisayarın Apple mi vb vb detay yazarsan başka tablet de öneririm
İsin oyun değilse pad 7 de alabilirsin bence o çok çok daha mantıklı
hocam öyle aman aman oyun oynamam pes belki clash of clans ya da hayday en fazla pubg indiririm o da full oynamak için değil asıl amaç ders için bana lazım olan klavye ve kalemi full not alıp video izleyeceğim için ekranının iyi olması lazım benim için en önemlisi o telefonum android bilgisayarım masaüstü Windows dediğim gibi ana kullanımım not alıp ders çalışırken video izleyeceğim için ekran, kalem ve klavyesinin olması önceliğim

hocam öyle aman aman oyun oynamam pes belki clash of clans ya da hayday en fazla pubg indiririm o da full oynamak için değil asıl amaç ders için bana lazım olan klavye ve kalemi full not alıp video izleyeceğim için ekranının iyi olması lazım benim için en önemlisi o telefonum android bilgisayarım masaüstü Windows dediğim gibi ana kullanımım not alıp ders çalışırken video izleyeceğim için ekran, kalem ve klavyesinin olması önceliğim
Aradaki farkı vermene gerek yok pad 7 al o zaman
Zaten kalem de alman lazım tam senin bütçelere denk gelir

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR 2.EL 25.000TL BÜTÇEM VAR NE ALAYIM SIFIR ALMAKTAN VAZGEÇTİM.

S11 al geç reis büyük ekranı napacaksın bence tablet dediğin taşınabilir olacak, kaliteli ekrana sahip olacak, 7 yıl güncelleme desteği varsa işlemcisi bu süre boyunca tableti takılma olmadan kaldıracak kadar iyi olacak yoksa 20 yıl da güncelleme versen bir şey değişmez
Kocaman ekran olunca ne elde rahat tutuluyor ne de taşıması kolay oluyor kişisel zevk tabii

Son düzenleme:
Geri