IOS iPhone pil sağlığı

Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar telefonum iPhone 7 pil sağlığım %80-85 civarında bu durumu sağlıklı şarj gibi uygulamalarla düzeltebilmem mümkün mü yani pil sağlığını artırabilir miyim tekrar?

Maalesef artmaz 80 altına düşünce deişin

Bataryayı tekrar değiştrimen gerekiyor bilidğim kadarıyla artılımaz onlar

Arkadaşlar telefonum iPhone 7 pil sağlığım %80-85 civarında bu durumu sağlıklı şarj gibi uygulamalarla düzeltebilmem mümkün mü yani pil sağlığını artırabilir miyim tekrar?
Arttırmanın hiçbir yolu yok sadece daha dikkatli ve tasarruflu kullanabilirsin.
%80'nin altına düştüğü zaman çok hızlı şarj bitmeye başlarsa kesinlikle pili hemen değiştirmen gerekir.

Artmaz ama pil sağlığının yazılımsal olarak ayarlandığına dair şeyler var.
Bir nevi gel AppleStore'dan yeni pil al mantığındada hareket ediyor olabilirler. :D

iphone pilleri şöyle çalışır. diyelim senin telefonunun gücü 3 (temsili olarak 3 yazdım). eğer pilin eskimeye başlarsa ve bide üstüne telefonun aynı performansta çalışmaya devam ederse telefonunun şarjı daha hızlı biter. bu yüzden apple, telefonunun pili eskimeye başlayınca telefonunun gücünü 2'ye düşürüyor ve daha uzun kullanıyorsun ama performans olmuyor. farkettiysen pil sağlık yüzdesi düştükçe telefonunun performansı da azalmıştır. pil değiştirdiğinde pil sağlığı %100 olacak ve telefonunun performansı çok artacaktır.

iphone pilleri şöyle çalışır. diyelim senin telefonunun gücü 3 (temsili olarak 3 yazdım). eğer pilin eskimeye başlarsa ve bide üstüne telefonun aynı performansta çalışmaya devam ederse telefonunun şarjı daha hızlı biter. bu yüzden apple, telefonunun pili eskimeye başlayınca telefonunun gücünü 2'ye düşürüyor ve daha uzun kullanıyorsun ama performans olmuyor. farkettiysen pil sağlık yüzdesi düştükçe telefonunun performansı da azalmıştır. pil değiştirdiğinde pil sağlığı %100 olacak ve telefonunun performansı çok artacaktır.
Böyle güzel yanıtlara ihtiyacım var ve bu forumda fazlasıyla buluyorum .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,254
Üyeler
186,726
Son üye
MertCTR
Geri