Iphone 17 Pro Max 60 Devirde %99 Pil Sağlığı

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. iPhone 17 Pro Max kullanıyorum. Cihazın ilk kullanım tarihi Mart 2026 görünüyor ve şu an yaklaşık 3-4 aylık. Pil konusunda oldukça dikkatli davrandım. Şu an sadece 60 şarj döngüsünde ve çoğu zaman %20-%80 aralığında kullandım. Şarjdayken oyun oynamadım, telefonu uzun süre %100'de bırakmadım ve genel olarak pili yıpratacak alışkanlıklardan kaçındım.

Buna rağmen pil sağlığı 60 döngüde %99'a düştü. İlginç olan, çevremde telefonu çok daha dikkatsiz kullanan ve 180+ döngüde hâlâ %100 pil sağlığı gösteren kişiler var. Benzer durumu yaşayan oldu mu? 50-100 döngü arasında pil sağlığı %99'a düşenler deneyimlerini paylaşabilir mi?

Full şarjda da oynuyorum şarj 5 e düşene kadar takmıyorum 40 olunca çekiyorum umurumda değil pil yüzdesi ve hala böyle. Takmayın çok kafaya kullanın geçin.

Ekler

• IMG_5881.webp
    IMG_5881.webp
    61.4 KB · Hit: 34
153 döngüde 100 halen benim pmx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende hiç dikkat etmedim coc oynuyorum rasgele takarım şarja

Gayet normal takılmayın böyle şeylere. Zaten orada yazan şeyin %100 bir doğruluğu yok.

Merhaba arkadaşlar. iPhone 17 Pro Max kullanıyorum. Cihazın ilk kullanım tarihi Mart 2026 görünüyor ve şu an yaklaşık 3-4 aylık. Pil konusunda oldukça dikkatli davrandım. Şu an sadece 60 şarj döngüsünde ve çoğu zaman %20-%80 aralığında kullandım. Şarjdayken oyun oynamadım, telefonu uzun süre %100'de bırakmadım ve genel olarak pili yıpratacak alışkanlıklardan kaçındım.

Buna rağmen pil sağlığı 60 döngüde %99'a düştü. İlginç olan, çevremde telefonu çok daha dikkatsiz kullanan ve 180+ döngüde hâlâ %100 pil sağlığı gösteren kişiler var. Benzer durumu yaşayan oldu mu? 50-100 döngü arasında pil sağlığı %99'a düşenler deneyimlerini paylaşabilir mi?
hocam bende takıyordum ama artık takmıyorum 280 döngüde 96 benim pil ama kafaya takmayacağım pil 4-5k giderim appleda değiştiririm 4-5k için kafaya takmaya delirmeye gerek yok bana kalırsa

130 gündür iphone 15 kullanıyorum 175 devir oldu günde 1.3 devir ediyor dikkatsiz kullanıyorum ona rağmen sağlık 100 de ama düştümüde çok hızlı şekilde düşecek genelde öyle oluyor sağlıga çok takılma

Apple ın batarya tedarik ettiği 4 - 5 şirket var Desay gibi Sunwoda gibi genel olarak mah değerleri aynı olsa bile şansa bağlı olarak bazılarında pil sağlığı daha çabuk düşebiliyor bazılarında ilk 1 sene hiç düşmüyor bazılarında çok çabuk düşüyor ama genel olarak uzun süre kullanımda ikisi de aynı seviyeleri görüyor ilk 1 sene düşmeyen de 1 sene sonunda diğeri gibi düşmeye başlıyor %85 den sonra zaten çok daha yavaş düşmeye başlıyor çok da takmamak lazım.

kıymetli yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Böyle hayat mı geçer çocuk bakar gibi telefonunuza mı bakıyonuz? Şarjı bitince tak dolunca sök işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,050
Üyeler
197,354
Son üye
Vatov
Geri