Çözüldü✓ 2 Tb 2. El SSD Alayım mi

Adilbey

80+
Reaksiyon skoru
16
Beyler 2. Elde 6.5k ya micron 1100 2 TB sata SSD buldum anakartta nvme yeri ve pcle yeri olmadığından SATA alacağım ama şuana ihtiyacım yok tam olarak 1 TB nvme var yanına alıyorum bir daha hafıza sıkıntısı çekmemek için şuan birikmişim var sizce kıtlığın bitmesini mi bekleyeyim yoksa alayım mı 6.5k ya bu SSD yi ek olarak PC yi sınav yılım diye çok nadir oynuyorum ama TR piyasasında her şey her zaman artıyor ondan korkuyorum

Ekler

• 1000037236.webp
    1000037236.webp
    252 KB · Hit: 69
Ek olarak smart verileri silinmiş midir silinmişse nasıl anlarım çok az kullanılmış gözüküyor ama Bilgisayarcıdan alacağım verileri silmiş olmasından korkuyorum

sıfır ürün bu

Anakarti satıp anakart değişmek daha mantıklı ozaman sonrada m2 ssd çünkü güncel oyunlarda m2 ssd olmazsa shutter yersin
1 TB nvme var AAA oyunları onda oynayacağım geri kalan paradox oyunlarını CS dır valo dur Windowstur onları sataya atacağım stutter da yemem kolay kolay bunda sıkıntısı yoksa drami var çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geldi shuttercılar ben kaçıyorum
Bb eski satalarda doğru diyorlar ama drami olan kaliteli bir sata da en son nesil oyunlar dışında sorun yok diye biliyorum

1 TB nvme var AAA oyunları onda oynayacağım geri kalan paradox oyunlarını CS dır valo dur Windowstur onları sataya atacağım stutter da yemem kolay kolay bunda sıkıntısı yoksa drami var çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bb eski satalarda doğru diyorlar ama drami olan kaliteli bir sata da en son nesil oyunlar dışında sorun yok diye biliyorum
Benim samsung 860'da falan bir kere bile shutter yemedim valla :D

Beyler 2. Elde 6.5k ya micron 1100 2 TB sata SSD buldum anakartta nvme yeri ve pcle yeri olmadığından SATA alacağım ama şuana ihtiyacım yok tam olarak 1 TB nvme var yanına alıyorum bir daha hafıza sıkıntısı çekmemek için şuan birikmişim var sizce kıtlığın bitmesini mi bekleyeyim yoksa alayım mı 6.5k ya bu SSD yi ek olarak PC yi sınav yılım diye çok nadir oynuyorum ama TR piyasasında her şey her zaman artıyor ondan korkuyorum
yani hocam ben hiç sata ssd kullanmadım, sana tavsiye vermem doğru olmaz. 6.5k bir sata ssd ye vermek ne kadar mantıklı tartışılır, fiyatlar konusunda öngörü yapmak zor. Daha uygun fiyata 512-1 gb m2 bulunabilir 2 tb şart değilse, anakart modelini bilmiyorum ama anakartında x1 slotu varsa basit bir dönüştürücü ile ben gibi 2. m2 takabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,917
Son üye
HayAksi34
Geri