- Reaksiyon skoru
- 52
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam linkte tıkladığınız anda karşınızda duruyor nasıl yok anlamadımya ürün linkte yok yada referanslı link bu
Hocam linkte tıkladığınız anda karşınızda duruyor nasıl yok anlamadımya ürün linkte yok yada referanslı link bu
25 ürün var ama bu ürün yok o listedeHocam linkte tıkladığınız anda karşınızda duruyor nasıl yok anlamadım
aktif kullanıyorumkullandınız mı hocam tavsiye eder misiniz?
randevu bulamıyorum ben özeldede en pahalı doktor dermatoloji nöroloji muaynesi 500 dermatoloji 1.5tubu arada önce dermatoloğa gidin beyler bendede kepek proglemi vardı konozol diye bir şampuan var medikal onu kullanıyorum haftada 1-2 duruma göre çözüyor hemen kepek sadece saçımda olmuyordu yüzümde kaşımda oluyodu.
biraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal kesmiyor nerdeyserandevu bulamıyorum ben özeldede en pahalı doktor dermatoloji nöroloji muaynesi 500 dermatoloji 1.5tu
orasıda özelde devlet hastanesinden farkı yok merak etmebiraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal kesmiyor nerdeyse![]()
İMKANI OLAN SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRMASI LAZIM BU DÖNEMDE HASTANE İŞLERİ YORUYOR İYİ BİR SİGORTA İLE KAFAN AĞRIMADAN İSTEDİĞİN GİBİ HASTANE SEÇİYORSUN İNŞLLAH LAZIM OLMAZ AMA LAZIM OLUNCADA İNSAN DEĞERİNİ ANLIYOR BENİ BÜYÜK MASRAFTAN KURTARMIŞTI ŞİRKET YAPMIŞTI SİGORTAYI BEDAVAYA AMELİYAT OLDUMorasıda özelde devlet hastanesinden farkı yok merak etmeilk gittiğimde dedim devlet hastanesinde daha az sıra bekliyoruz şimdi adını yazmayayım sıkıntı yaşatırlar muhtemelen