🔥İndirim Vichy Dercos Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuanı 775 TL

bu arada önce dermatoloğa gidin beyler bendede kepek proglemi vardı konozol diye bir şampuan var medikal onu kullanıyorum haftada 1-2 duruma göre çözüyor hemen kepek sadece saçımda olmuyordu yüzümde kaşımda oluyodu. BU BİR TAVSİYE DEĞİLDİR DOKTORA GÖRÜNMEDEN KULLANMAYIN LÜTFEN .

Son düzenleme:
bu arada önce dermatoloğa gidin beyler bendede kepek proglemi vardı konozol diye bir şampuan var medikal onu kullanıyorum haftada 1-2 duruma göre çözüyor hemen kepek sadece saçımda olmuyordu yüzümde kaşımda oluyodu.
randevu bulamıyorum ben özeldede en pahalı doktor dermatoloji nöroloji muaynesi 500 dermatoloji 1.5tu

Haftada maks 2 kere kullanın saç teli inceltiyor

randevu bulamıyorum ben özeldede en pahalı doktor dermatoloji nöroloji muaynesi 500 dermatoloji 1.5tu
biraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal kesmiyor nerdeyse :D

biraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal kesmiyor nerdeyse :D
orasıda özelde devlet hastanesinden farkı yok merak etme :ROFLMAO: ilk gittiğimde dedim devlet hastanesinde daha az sıra bekliyoruz şimdi adını yazmayayım sıkıntı yaşatırlar muhtemelen

orasıda özelde devlet hastanesinden farkı yok merak etme :ROFLMAO: ilk gittiğimde dedim devlet hastanesinde daha az sıra bekliyoruz şimdi adını yazmayayım sıkıntı yaşatırlar muhtemelen
İMKANI OLAN SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRMASI LAZIM BU DÖNEMDE HASTANE İŞLERİ YORUYOR İYİ BİR SİGORTA İLE KAFAN AĞRIMADAN İSTEDİĞİN GİBİ HASTANE SEÇİYORSUN İNŞLLAH LAZIM OLMAZ AMA LAZIM OLUNCADA İNSAN DEĞERİNİ ANLIYOR BENİ BÜYÜK MASRAFTAN KURTARMIŞTI ŞİRKET YAPMIŞTI SİGORTAYI BEDAVAYA AMELİYAT OLDUM

Geri