hocam kargo kutusunu açarken video falan aldın mı ?itopyadan aldigim bundle da gelen anakartin disinda bi jelatin yok ama psu nun var
kullanilmis urun mu gondermisler iade etmeli miyim?
fotografta goruldugu gibi geldi.
valla bilmiyorum o şekilde mi yollanıyor ama zaten video yoksa da çok uğraştırır seni. içi sağlamsa kartta bir sorun yoksa devam yaalmadim ama sanırım bu sekilde yolluyolar.
Yaklaşık 1 ay önce n7 z890 modelini aldım. Kutu jelatinsizdi aynı şekilde. İçindeki anakartın içinde olduğu poşette bantsızdı fakat altına nizami katlanıp konulmuştu. Tekrar aynı şekilde kendim bile koyamadım. Muhtemelen bu şekilde satılıyor.itopyadan aldigim bundle da gelen anakartin disinda bi jelatin yok ama psu nun var
Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bende de anakart kutusuna amazon barkodunu üzerine yapıştırarak yollamışlardıitopyadan aldigim bundle da gelen anakartin disinda bi jelatin yok ama psu nun var
ayni sekilde geldi hocam arkasina katli bir sekilde.Yaklaşık 1 ay önce n7 z890 modelini aldım. Kutu jelatinsizdi aynı şekilde. İçindeki anakartın içinde olduğu poşette bantsızdı fakat altına nizami katlanıp konulmuştu. Tekrar aynı şekilde kendim bile koyamadım. Muhtemelen bu şekilde satılıyor.